Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Душ кабини

Филтри

1-14 от 14 продукти

  1. ПРАВОЪГЪЛНА ДУШ КАБИНА 145/90/190 СМ, БЕЗ КОРИТО
    ПРАВОЪГЪЛНА ДУШ КАБИНА 145/90/190 СМ, БЕЗ КОРИТО
    681,99 лв.
Филтри

1-14 от 14 продукти

В тази подкатегория ще се сблъскате с едно наистина трудно изчерпаемо разнообразие от душ кабини – различни форми и размери, достигащи до вас.

Благодарение на душ кабината човек има възможността да раздели своето помещение на две части – мокро и сухо. Едно от предимствата на това преустройване е възможността банята да бъде използвана от двама души по едно и също време. Това създава истински комфорт и удобство за съвременния гражданин. Не можем да отречем, че напоследък душ кабините се явяват най-предпочитано обзавеждане за баня, наред с ваните, които си остават класика в жанра.

Защо да закупите душ кабини от Temax.bg

За да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти, ние от TeMax сме селектирали богата палитра от душ кабини, които имат за цел да даряват своя притежател с надеждност по време на работа и дълъг експлоатационен период. Не мислете, че това е всичко, с което разполагате, след като сте решили да извършите покупка от нашия онлайн магазин.

Всяко едно произведение на изкуството, присъстващо в продуктовата ни гама, ви осигурява функционалност, за която дори не сте и мечтали. Имате възможност да си закупите душ кабина, благодарение на която не само да извършвате ежедневните водни ритуали, откъснати от мократа част в банята, но и да се възползвате от различните хидромасажни струи, закачалки, поставки за козметика, радио, телефонна слушалка и много други.

Крайно разнообразни са нашите предложения. Ако изпитвате колебание или затруднение, то бихте могли да се възползвате от безплатна консултация, извършвана от страна на нашите консултанти. Те ще направят всичко възможно, така че вие да разрешите най-сложния за вас казус, подпомагащо извършването на правилен избор.

Душ кабината е основна част от обзавеждането на всяка една баня. Ние сме селектирали същинско разнообразие от продукти, които са с ясен произход. В направата им участват висококачествени материали, доказали издръжливостта си многократно.

Пазарувайте на воля и неограничено – TeMax е решението за вас.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Душ кабините от кой материал са най-издръжливи?

На пазара както и в онлайн магазина на Temax.bg ще намерите душ кабини изработени от различни материали. Представяме ви някои от най-издръжливите и популярни варианти за материали при изработката на душ кабини:
* Алуминий
Душ кабините изработени от този материал са много здрави и се характеризират с лекото си тегло. Този материал е предпочитан, защото е устойчив на корозия.
* Стъкло
Те са естествено здрави и устойчиви на натиск и удари. Това прави стъклените душ кабини популярен избор за модерни и елегантни бани.
* Комбинация от материали
Някои модели душ кабини съчетават комбинация между стъкло, алуминий и други материали.

 

 

Какъв размер на душ кабината е подходящ за моята баня?

За да определите подходящия размер на душ кабината трябва да се съобразите с размерите и свободното пространство, с което разполагате във вашата баня. Ето няколко практически съвета как да направите това:
* Измерете свободното пространство
Измерете ширината и височината на свободната стена и според него изберете подходяща душ кабина.
* Вземете в предвид вратата
Ако душ кабината има врата, уверете се, че ще може да се отваря и затваря свободно, без да блокира други части от банята.
* Обособете достатъчно място за движение
Оставете достатъчно място около душ кабината, за да осигурите комфорт в банята.

 

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от