Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Огледала

Филтри

1-32 от 53 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 53 продукти

Страница

Огледалата за баня са изключително важен аксесоар, без който помещението никога няма да получи своята така мечтана завършеност.

Никак не е случаен фактът, че ние от TeMax създадохме за вас цяла една категория, включваща множество продукти на световни и доказали се производители.

Благодарение на огледалата в онлайн магазина, то вие получавате привилегията ежедневно да се наслаждавате на прекрасната си външност и да поддържате перфектна лична хигиена.

Кои са основните видове огледала за баня?

Обикновени – това са стандартните модели, различаващи се значително по форма и размери. Най-често биват поставени над мивката, където се извършват водните ритуали. Те са достъпни за масовия потребител, а самият дизайн е в състояние значително да промени облика на мокрото помещение. Сред тях ще попаднете и на такива артикули, позволяващи залепване върху избран от вас участък.

Огледала за баня с осветление – много от клиентите предпочитат покупката на модели, предлагащи им осветление. Те са в готовност да ни дадат по-ясна представа, виждайки напълно добре това, от което се интересуваме. В много от случаите осветлението се използва в моментите, в които се бръснем или мием зъбите си. Благодарение на него успяваме да извършим дейността безупречно.

Увеличителни – с тях безпроблемно успяваме да видим дори най-дребните детайли. Предпочитани са от хората, отдаващи особено внимание на външността си. В ниаккъв случай не можем да кажем, че този модел е предназначен за суетните потребители, тъй като всеки от нас се стреми към това да изглежда добре.

Специфични рамки – огледалата, чиято рамка е абстрактна всъщност съвсем спокойно могат да се приемат като рамка за снимка с вашето изображение. Може да се нарече, че точно този сектор съдържа произведения на изкуството.

Какви са основните форми, които ще откриете в TeMax?

  • Кръгли и овални;
  • Асиметрични;
  • Правоъгълни;
  • Квадратни;


Няма значение на кое точно огледало ще се спрете, важно е то да отговаря на търсенето ви и да се превърне в едиин от любимите аксесоари в банята.

Кои са основните тенденции?

Днес на пазарът предлага множество модели, за които дори не сте и подозирали. Имате възмоожността да попаднете на модели, показващи влагата и температурата в помещението.

Особено подходящи са за семейства с бебета. Докато извършвате къпането на вашето мъниче, то няма да се притеснявате дали в банята е твърде студено или прекалено влажно. Можете да следите стриктно тези два показателя.

Други шедьоври са тези, които позволяват само с едно натискане върху повърхността да активирате светлините или да затоплите стъклото и то вече да не е изпотено. Всички знаем, че с всеки изминал ден технологиите все повече напредват, същевременно с това дизайнът еволюира значително.

Какви модели ще откриете при нас?

Всички наши продукти са от висок клас и с перфектни характеристики. Преди да ги изложим в богатия сектор от огледала, то ние извършваме стриктна проверка, така че да бъдем сигурни какво достига до потребителите. Разнообразни по визия и функция, огледалата в TeMax са в готовност да придадат така мечтаната завършеност на всяка една баня.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Колко голямо трябва да е едно огледало за баня?

За изчисляване на подходящите размери е необходимо да се съобразите с големината на тоалетката или мивката, над която ще бъде поставено огледалото. Оптималният вариант е с ширина, равна на ширината на мивката за перфектно подравняване. Нелоша опция е и малко по-тясно огледало.
По отношение на височината ви препоръчваме да потърсите огледала, които са поне с около 30 см над и под линията на очите на хората, които ще го използват при оглеждане. По-високото огледало осигурява повече зрителни ъгли, а и създава внушение за по-голямо пространство в банята.

 

 

Може ли да поставя обикновено огледало в банята?

Този въпрос влече след себе си и питанията има ли разлика между обикновените огледала и тези огледала, които се продават като такива за баня и ако да – каква е тя. Разлики има и те са по отношение на тяхната структура и функционалност. Тези за баня са с подсилена структура и са създадени да издържат на наистина висок влажност.
Ако използвате обикновено огледало в банята, най-малкото неговата рамка няма да е пригодена за използване при такива влажни условия и това ще доведе до бързото ѝ увреждане и загрозяване под влияние на парата. От TeMax.bg ви съветваме да купувате само такива, предназначени да бъдат използвани в банята, за да си спестите скорошното повторно отиване до магазина.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от