Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Оливерници, солници и салфетници

Филтри

1-32 от 73 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 73 продукти

Страница

Сигурен признак на добре приготвена трапеза за гости или цялото семейство, е добрата подредба и присъствието на оливерници, салфетници и сол-пипер шейкъри. Дори поднесената храна да не се нуждае от подправяне, присъствието на тези принадлежности показват гостоприемство и подсигуряване на нуждите на всеки гост.

Какви оливерници, слафетници и сол-попер шейкири има тук

Основната разлика в селекцията тук идва от размера, броя и дизайна на всеки олверник или салфетник. Най-добре е тези продукти да се комбинират по някакъв начин помежду си, тъй като така трапезата би изглеждала по-добре и по-приветливо за своите гости.

Приготвянето на самата трапеза започва с покривката, а ако тези принадлежности, салфетки и други добавки, си отиват с основния дизайн на покривката, масата ще изглежда добре.

Но не всички принадлежности за маса са създадени еднакво – някои са направени от естествени материали като стъкло, а други са направени от пластмаса. Общо взето селекцията тук можем да разделим на следните категории:

  • Принадлежности с прозрачно тяло;
  • Принадлежности от стъкло с покритие;
  • Керамични принадлежности;
  • Принадлежности от неръждавейка.

Като последните предоставят стилност добре позната на интериорните дизайнери като пост-модернистичен стил. Тяхната поддръжка е лесна, тъй като в центъра си имат стъклени съдове за съдържане на оцет и олио, което да не взаимодейства с неръждаемата стомана.

Превърнете една маса в трапеза с наличните принадлежности

Изкуството на подреждане на трапеза е признак за гостоприемство, и това не е никак лесна задача. Подобни умения се предават от по-възрастни към по-млади, като можем да черпим и вдъхновение от свои близки и приятели.

Както и да изберете да подредите своята маса, в центъра ѝ винаги стоят оливерници, салфетници и сол-пиперл шейкъри. Те могат да се отличават с интересен и различен дизайн или могат да бъдат традиционни на вид и форма.

Поради тяхната основна и необходима функция, ние направихме селекция от различни по дизайн принадлежности за маса, които да паснат на всеки вкус. Ако за вас е важно да съчетавате всеки елемент от трапезата, от приборите и посудата, до дизайна на салфетките и солницата, то тогава сме сигурни, че тук ще откриете истинското вдъхновение.

Защо да се доверите на селекцията от TeMax.bg

Ние избираме своите предложения въз основа на качество, цена и външен вид. Знаме, че и вашия метод на подбор е подобен на нашия, затова и избираме всичко старателно, като работим директно с вносители и производители, за да сме сигурни, че това, което ще сложите на празничната или семейна трапеза ще бъде възможно най-доброто.

При нужда от повече информация за конкретни продукти, можете винаги да се свържете с нас чрез различните ни канали за комуникация с клиенти – чат, телефон или имейл.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от