Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Оливерници, салфетници и сол-пипер

Филтри

1-32 от 41 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 41 продукти

Страница

Сигурен признак на добре приготвена трапеза за гости или цялото семейство, е добрата подредба и присъствието на оливерници, салфетници и сол-пипер шейкъри. Дори поднесената храна да не се нуждае от подправяне, присъствието на тези принадлежности показват гостоприемство и подсигуряване на нуждите на всеки гост.

Какви оливерници, слафетници и сол-попер шейкири има тук

Основната разлика в селекцията тук идва от размера, броя и дизайна на всеки олверник или салфетник. Най-добре е тези продукти да се комбинират по някакъв начин помежду си, тъй като така трапезата би изглеждала по-добре и по-приветливо за своите гости.

Приготвянето на самата трапеза започва с покривката, а ако тези принадлежности, салфетки и други добавки, си отиват с основния дизайн на покривката, масата ще изглежда добре.

Но не всички принадлежности за маса са създадени еднакво – някои са направени от естествени материали като стъкло, а други са направени от пластмаса. Общо взето селекцията тук можем да разделим на следните категории:

  • Принадлежности с прозрачно тяло;
  • Принадлежности от стъкло с покритие;
  • Керамични принадлежности;
  • Принадлежности от неръждавейка.

Като последните предоставят стилност добре позната на интериорните дизайнери като пост-модернистичен стил. Тяхната поддръжка е лесна, тъй като в центъра си имат стъклени съдове за съдържане на оцет и олио, което да не взаимодейства с неръждаемата стомана.

Превърнете една маса в трапеза с наличните принадлежности

Изкуството на подреждане на трапеза е признак за гостоприемство, и това не е никак лесна задача. Подобни умения се предават от по-възрастни към по-млади, като можем да черпим и вдъхновение от свои близки и приятели.

Както и да изберете да подредите своята маса, в центъра ѝ винаги стоят оливерници, салфетници и сол-пиперл шейкъри. Те могат да се отличават с интересен и различен дизайн или могат да бъдат традиционни на вид и форма.

Поради тяхната основна и необходима функция, ние направихме селекция от различни по дизайн принадлежности за маса, които да паснат на всеки вкус. Ако за вас е важно да съчетавате всеки елемент от трапезата, от приборите и посудата, до дизайна на салфетките и солницата, то тогава сме сигурни, че тук ще откриете истинското вдъхновение.

Защо да се доверите на селекцията от TeMax.bg

Ние избираме своите предложения въз основа на качество, цена и външен вид. Знаме, че и вашия метод на подбор е подобен на нашия, затова и избираме всичко старателно, като работим директно с вносители и производители, за да сме сигурни, че това, което ще сложите на празничната или семейна трапеза ще бъде възможно най-доброто.

При нужда от повече информация за конкретни продукти, можете винаги да се свържете с нас чрез различните ни канали за комуникация с клиенти – чат, телефон или имейл.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от