Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Кухни

Филтри

1-32 от 164 продукти

Филтри

1-32 от 164 продукти

В категорията „Кухни” ще откриете пълен набор от кухни, мивки за кухня и аксесоари. Ние сме се постарали до вас да достига една огромна палитра, позволяваща ви направата на добре информиран избор.

Предлагаме ви възможността да сравнявате, разглеждате на воля и едва след като сте приключили да изберете точно онзи продукт, който най-пълноценно покрива всичките ви нужди, предпочитания и очаквания. Цялото това разнообразие е внимателно и прецизно селектирано.

Ние ви предлагаме продукти, които са с ясен произход и при направата на които участват издръжливи и устойчиви материали, доказали своята здравина многократно.

Какво ще откриете в категорията „Кухни”?

В тази категория всеки един от вас гарантирано ще се оборудва поне с няколко артикула, приковали вниманието му. Независимо дали се нуждаете от конкретен аксесоар за този кът от вашия дом, то ние сме се постарали да ви изненадаме с предложения, които трудно бихте открили на друго място.

Всички вие, на които ви предстои да подменяте мивката, то бъдете сигурни, че произведения на изкуството са заели едни от първите редици на нашия онлайн магазин. Ще останете впечатлени и изненадани от това какви творения съществуват. Те не са просто мивки, а истински бижута, които съвсем спокойно могат да се превърнат в основен акцент.

Защо да извършите покупка от нашия онлайн магазин?

Разнообразни са причините, подтикващи ви да извършите покупка от нашия онлайн магазин, а не от което и да било друго място. На първо място е разнообразието, което ви позволява да направите напълно информиран избор. Ние предлагаме безплатна консултация, която помага на не малък брой потребители да получат отговори на задаваните от тях въпроси.

Специално за вас сме се погрижили да ви предложим перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което да се възползвате неограничено и по всяко едно време. Доверете ни се и ви гарантираме, че с наша помощ ще посеем блясък във вашите кухни, за които дори не сте и мечтали.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви са предимствата на добре проектираната кухня?

Кухнята е важна част от всеки дом и доброто ѝ проектиране гарантира удобство на обитателите му. Създаването на пространство, което да бъде комфортно и функционално не е лесна задача. Добре проектираната кухня има някои определени предимства, които са високо ценени.
* Ергономичност
Удобна организация, която осигурява ефективно използване на уредите и мебелите в кухнята.
* Функционалност
Кухнята трябва да отговаря на вашите конкретни нужди и предпочитания. Тук може да се включи осигуряването на достатъчно площ за извършване на кухненски задачи, пространство за съхраняване и допълнителни удобства като плотове и маси.

 

Какви материали са подходящи за кухненски плотове?

Кухненските плотове са място, което може да използват вместо маса, за да се храните. Също така те са удобни и влизат в ролята на пространство за приготвяне на храна. Могат да бъдат изработени от няколко материала и сега ще разгледаме най-разпространените от тях:
* Гранит
Устойчив на топлина и драскотини, много издръжлив материал, който се предлага в разнообразие от цветови текстури.
* Кварц
Това е изкуствен материал създаден от съчетание от натурален камък и смоли, който е устойчив на петна и се поддържа лесно.
* Неръждаема стомана
Използва се много в интериора на съвременните кухни и предлага издръжливост и лесна поддръжка.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от