Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Строителен инвентар

Филтри

1-32 от 86 продукти

Страница
 1. БЕТОНОБЪРКАЧКА 120L 450W KARLICHT
  БЕТОНОБЪРКАЧКА 120L 450W KARLICHT
  429,99 лв.
 2. БЕТОНОБЪРКАЧКА 180L 800W KARLICHT
  БЕТОНОБЪРКАЧКА 180L 800W KARLICHT
  539,99 лв.
 3. БЕТОНОБЪРКАЧКА 220L 1100W KARLICHT
  БЕТОНОБЪРКАЧКА 220L 1100W KARLICHT
  629,99 лв.
Филтри

1-32 от 86 продукти

Страница

Не е ли строителната дейност една от най-достойните за възхищение? Човекът е стигнал дотам, че да е способен да създава многократно по-големи от самия него обекти, които да го надживяват с векове.

За да бъде възможно това, цивилизацията е създала разнообразни строителни материали, оборудване и техника, които да помогнат на човека да превърне своя проект в реален обект.

С този текст искаме да ви съобщим, че TeMax.bg е мястото, където ще откриете всичко за строителството на едно място. Разгледате ли нашия строителен инвентар, ще промените представите си за това какво е възможно да очаквате от един строителен магазин.

Изчерпателен строителен инвентар за безупречна работа

Нашият строителен инвентар ще ви снабди с пълния набор от техника, оборудване и пособия за строителството и обзавеждането на дома, при това с високо качество и на достъпна цена.

Тук ще намерите разнообразни строителни колички, които ще облекчат работата ви и ще помогнат за по-бързото и изпълнение. Предлагаме колички с едно и с две колела, както и платформени с различен размер и характеристики.

Колекцията ни включва и набор от високоефективни бетонобъркачки, в голям диапазон от цени и видове модели. Продуктите ни са подбрани от водещи производители на световния пазар, които гарантират за качествата и издръжливостта на продуктите си, които са потвърдени и от милиони доволни клиенти.

Строителната дейност няма как да мине и без наличието на подходящи стълби и скелета, които правят възможна работата във височина. При нас ще откриете различни по модел и размер стълби с висока издръжливост и устойчивост на корозия и екстремни условия.

В строителството почти винаги се налага използването на сухи строителни смеси. Това няма как да се случи без наличието на строителни кофи и корита, затова подбрахме за вас изчерпателна гама от тях.

За завършващия етап в строителството ви предлагаме изчерпателна колекция от лайсни, профили и ъгли, отговарящи на всички нужди на потребителя, както за качество, така и за външен вид.

TeMax.bg - Всичко за строителството

В началото на създаването на нашия строителен магазин, не вярвахме, че ще успеем години наред да удовлетворяваме нуждите на толкова много клиенти. Бояхме се от огромната конкуренция, но години по-късно се гордеем с това, че сме успели в мисията да снабдяваме потребителите си с всичко, от което се нуждаят в строителството.

Безкомпромисното качество, достъпните цени и любезното обслужване са само част от предимствата на това да пазарувате в TeMax.bg.

Време е да спрете да търсите качествени строителни материали – при нас ще намерите най-доброто, което е възможно.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от