Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Автоаксесоари

Филтри

1-32 от 40 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 40 продукти

Страница

Има някои неща, с които един шофьор в България ще се чувства значително по-спокойно на пътя, особено при зимно каране. За да увеличим комфорта на пътя ви, екипът на TeMax.bg разшири своята селекция от автоаксесоари значително, така че да разполагате с всичко необходимо при дълъг път.

Какви автоаксесоари предлагаме

Наличните тук продукти могат да се групират по няколко основни характеристики:

  • Продукти за смарт телефони;
  • Продукти за хигиена и сортиране;
  • Продукти за поддръжка на автомобил.

Смарт телефоните са толкова популярни и често срещани, че най-вероятно разглеждате тази категория именно през вашето смарт устройство. Всеки шофьор с подобно устройство се нуждае от някакъв вид стойка или държач за телефон и именно това ще откриете тук.

Що се отнася до поддръжката на хигиена и сортиране на предмети в багажника и купето на вашата кола, ние можем да ви предложим няколко полезни неща. Ако имате домашни любимци или искате да запазите чистотата на задните седалки, можете с лекота да изберете нашите покривала за седалки.

Има и удобни органайзери с множество джобове, които да ви помогнат да подредите всички важни за вас принадлежности в колата. Нека не забравяме и преносимата, но мощна малка прахосмукачка, с която да премахнете следите от кал, трохи от храна и прах от тапицерията на вашето возило.

Продуктите за поддръжка на автомобил не се изчерпват само с акумулаторен компресор за гуми, но той със сигурност е един от най-полезните сред тях.

Кои са задължителните автоаксесоари

Всеки аксесоар ви дава достъп до някакъв вид функционалност, с която до сега не сте разполагали. Добър пример за задължителни автоаксесоари са акумулаторните компресори за гуми.

Те са безценна част от арсенала на всеки шофьор и са доста оценени от всеки, които е изпадал в неприятната ситуация на спаднала или спукана гума. Следващите задължителни аксесоари са държачите и поставките за телефони и смарт устройства.

Техният дизайн и бърза адаптивност ви позволяват да използвате вашето устройство не само за навигация, но и за музика. Лесното им управление и сигурният им захват за телефона ги прави доста полезна придобивка, особено на дълъг път или в градски условия.

Когато имате нужда от нещо – винаги го има на TeMax.bg

Нашата голяма гордост е това, че успяваме да съчетаем богато разнообразие от продукти, и да не правим компромис с тяхното качество. Прави това, за да не се налага вие да правите компромис с вашата покупка и така да останете доволни от вашето пазаруване при нас.

Възползвайте се от богата ни селекция и закупете нужните ви аксесоари за кола още днес, на по-ниска и справедлива цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от