Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Автоаксесоари

Филтри

1-22 от 22 продукти

Филтри

1-22 от 22 продукти

Има някои неща, с които един шофьор в България ще се чувства значително по-спокойно на пътя, особено при зимно каране. За да увеличим комфорта на пътя ви, екипът на TeMax.bg разшири своята селекция от автоаксесоари значително, така че да разполагате с всичко необходимо при дълъг път.

Какви автоаксесоари предлагаме

Наличните тук продукти могат да се групират по няколко основни характеристики:

  • Продукти за смарт телефони;
  • Продукти за хигиена и сортиране;
  • Продукти за поддръжка на автомобил.

Смарт телефоните са толкова популярни и често срещани, че най-вероятно разглеждате тази категория именно през вашето смарт устройство. Всеки шофьор с подобно устройство се нуждае от някакъв вид стойка или държач за телефон и именно това ще откриете тук.

Що се отнася до поддръжката на хигиена и сортиране на предмети в багажника и купето на вашата кола, ние можем да ви предложим няколко полезни неща. Ако имате домашни любимци или искате да запазите чистотата на задните седалки, можете с лекота да изберете нашите покривала за седалки.

Има и удобни органайзери с множество джобове, които да ви помогнат да подредите всички важни за вас принадлежности в колата. Нека не забравяме и преносимата, но мощна малка прахосмукачка, с която да премахнете следите от кал, трохи от храна и прах от тапицерията на вашето возило.

Продуктите за поддръжка на автомобил не се изчерпват само с акумулаторен компресор за гуми, но той със сигурност е един от най-полезните сред тях.

Кои са задължителните автоаксесоари

Всеки аксесоар ви дава достъп до някакъв вид функционалност, с която до сега не сте разполагали. Добър пример за задължителни автоаксесоари са акумулаторните компресори за гуми.

Те са безценна част от арсенала на всеки шофьор и са доста оценени от всеки, които е изпадал в неприятната ситуация на спаднала или спукана гума. Следващите задължителни аксесоари са държачите и поставките за телефони и смарт устройства.

Техният дизайн и бърза адаптивност ви позволяват да използвате вашето устройство не само за навигация, но и за музика. Лесното им управление и сигурният им захват за телефона ги прави доста полезна придобивка, особено на дълъг път или в градски условия.

Когато имате нужда от нещо – винаги го има на TeMax.bg

Нашата голяма гордост е това, че успяваме да съчетаем богато разнообразие от продукти, и да не правим компромис с тяхното качество. Прави това, за да не се налага вие да правите компромис с вашата покупка и така да останете доволни от вашето пазаруване при нас.

Възползвайте се от богата ни селекция и закупете нужните ви аксесоари за кола още днес, на по-ниска и справедлива цена.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от