Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Санитария

Филтри

1-32 от 150 продукти

  1. КАПАК СЕДАЛО ICST 911 С БИДЕ 49/36,5/7СМ
    КАПАК СЕДАЛО ICST 911 С БИДЕ 49/36,5/7СМ
    98,99 лв.
Филтри

1-32 от 150 продукти

Банята и тоалетната са едни от най-важните помещения във всеки дом. Тяхното обзавеждане изисква не малко внимание, време и средства, които предварително да предвидите.

Ние от TeMax сме наясно с това, че днес модерният гражданин не разполага с огромно количество свободно време и поради тази причина сме решили да му бъдем от полза, предлагайки му огромна палитра от висококачествени тоалетни чинии, казанчета и моноблокове.

В нашия онлайн магазин сме напълно убедени, че ще откриете решение, отговарящо изцяло на търсенето ви. Тук сме селектирали широка гама от висок клас продукти, в направата на които участват единствено здрави и доказали се многократно материали. Издръжливостта и устойчивостта на тоалетните чинии, казанчетата и моноблокове е в състояние да надхвърли дори най-смелите очаквания на потребителите.

И това съвсем не е всичко, наред с качеството ние ви предлагаме и дизайн, на който трудно можете да устоите. Какво по-хубаво от това да инвестирате парите си в перфектния продукт, олицетворение на същинската красота. Всички казанчета и тоалетни чинии са с ясен произход. Селектирали сме продуктите на едни от най-известните марки в света, като ви осигуряваме дълъг експлоатационен период.

Искате ли вашата баня или тоалетна да се превърнат в любимо място в дома ви? Ние знаем как да постигнете това и ще ви съдействаме безотказно, докато не получите мечтания резултат.

Какво ще откриете в категория Санитария за баня

В категорията "Санитария" ще се сблъскате с не малко на брой предложения, които да превърнете в своя собственост, без да се налага да променяте банковите си сметки. Можете да пазарувате на воля и неограничено, като се възползвате от перфектното съотношение между качество и цена.

Разполагаме с истински колорит от всякакви форми, големини, цветове, материали, участващи при изработката на тоалетните чинии, моноблокове и казанчета. Вярваме, че с наша помощ ще превърнете банята си в наистина функционално, комфортно и стилно място, където да извършвате ежедневно редицата водни ритуали, грижещи се за вашата хигиена.

TeMax е мястото, където човек да инвестира своите пари, а в замяна на това ще получи дълга експлоатация и надеждност по време на работа. Доверете ни се, защото ние знаем кое е най-доброто за вас.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от