Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

Видове аксесоари за баня

Аксесоарите са личният почерк на собсвеника на една баня. Те трябва да са устойчиви на влага и вода, да бъдат практични, но и да внасят допълнително очарование. Ако изберете подходящи детайли за банята, гарантирано ще превърнете и най-малкото пространство в стилно и хармонично кътче за разпускане след дълъг и тежък работен ден. 

Аксесоари за баня -  видове и какво да изберем?

Разнообразието от аксесоари за баня е огромно. Въпреки това има някои основни елементи, които няма как да бъдат пропуснати. Такива са:

 

Има и още много допълнителни цветни и интересни елементи, с чисто декоративна цел.

Добрата новина е, че няма да ви е нужен майстор, най-много пробиваща машина за монтажа на стенните аксесоари, ако сте се насочили на такъв тип.  

Аксесоари за баня

Ето и тук идва възможността да направим главното разграничение на видовете аксесоари за баня:

 

  • Стоящи - обикновено са поставени на стъклена повърхност под огледалото или горното шкафче за баня, както и на пода (кошчето)
  • Окачени в стената - аксесоарите в банята са по-често такива. Монтажът им позволява избор на подходяща височина за ваше удобство, а и при почистване на банята е много по-лесно. Те са стилното и модерно решение на аксесоари за баня.

 

За повечето аксесоари имате право на избор, могат да бъдат както стоящи, така и монтирани в стената. Може би само кошчетата са задължителен елемент, който лежи на пода - трудно бихте намерили вградени. 

За какво да внимаваме при избора?

Без значение за какво става въпрос - държачи за тоалетна хартия, за кърпи и хавлии поставка за четка и паста за зъби и т.н., най-важни са две неща - дизайна и качеството

 

Бъдете сигурни, че разглеждайки по магазини, ще намерите много атрактивни цени и изобилие от аксесоари. Вие трябва да прецените следното - дали да купите сравнително устойчив продукт или да ги сменяте на година-две, защото ръждясват и губят добрия си външен вид. 

От гледна точка на външния вид, вероятно ще се зашеметите от широката гама аксесоари за баня, вариращи от класическите метални или стъклени повърхности (зависи за какъв детайл става въпрос), до много цветни и стилни сапунерки, държачи, закачалки, кошчета и т.н. 

Всичко е въпрос на личен избор, така че крайното решение е във вашите ръце. 

Видове аксесоари за баня

Заключение

В заключение бихме могли да ви дадем няколко последни съвета при избора на аксесоари за баня, за да се справите перфектно. Водете се от следните три неща - купувайте аксесоарите заедно с мебелите за баня и фаянса (ако имате финансова възможност), пазарувайте по предварително изготвен списък за всичко необходимо, или поне най-важното, и избирайте аксесоари в един стил.

 

 

 

Назад към всички статии
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от