Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Хамаци

Филтри

1-11 от 11 продукти

  1. ХАМАК FOREST 275/140CM 100КГ БЕЖ
  2. ХАМАК FOREST 275/140CM 100КГ ЗЕЛЕН
Филтри

1-11 от 11 продукти

Хамаците са особено интересен и доста семпъл начин за един човек да прекара време в размисъл, покой и блажена почивка.

Различните хамаци, които от TeMax.bg предлагаме са така създадени, че да улесняват качването и лягането в тях, но и да направят преобръщането им значително по-трудно от предишни модели.

Как да разнообразите живота си с нашите хамаци

В зависимост от това какъв хамак изберете за вашия дом или градина, можете да се радвате на ползването на различни видове удобства. Те могат да варират от проветриви основи, които нежно да подкрепят тялото ви, възглавници, люлки, подсилени основи и какво ли още не.

Начинът, по който един хамак може да разнообрази вашия живот е още при първото ви сядане или лягане в него.

В зависимост от начина, по който сте окачили хамака, вие можете да го ползвате като кресло, легло, стол или дори като пейка, стига да разполагате с правилните видове въжета и достатъчно дължини от тях.

За да усетите истински комфорт при ползване на хамак, нашата препоръка е да го позиционирате на не по-малко от 3 педи от земята.

Крайната височина на долната част на хамака при сядане, трябва да бъде поне 1 педя от земята, за това оставете достатъчно разстояние и предвидете присъствието на разтежение на хамака и въжетата към него.

Съвети при ползване на хамак в двора

Особено важен съвет при ползване на хамака е самият начин, по който лежите в него. За разлика от обичайните легла, хамака няма тази подпора за кръст, с която сме свикнали, за това трябва да се използва самото напрежение в текстила.

Прекомерното изкривяване на кръста може да доведе до нарушаване на нервната система там, прескрипване на нерв или дори развитието на ранни етапи на остеопороза. За това е особено важно да лежите по диагонал а не в центъра на хамака, като е още по-важно главата ви да бъде по-високо от краката.

Ако краката ви са по-нависоко от главата, кръвта в цялата ви кръвоносна система ще се затрудни да излезе от главата, което може да доведе до прилошаване.

Друг важен съвет е самото ставане от хамака – винаги започнете с извеждане на краката навън, след което можете да стъпите стабилно и от там да се изправите изцяло с превеждане напред.

Какво ще постигнете с пазаруване от TeMax.bg

Това, което получавате, когато пазарувате за хамаци от TeMax.bg, е че се снабдявате с интересни и доста приятни за ползване продукти с доказан произход и тестове за безопасност и издръжливост.

Особено важно за нас е да се наслаждавате на вашата покупка, за това и полагаме толкова големи усилия да намерим най-доброто и да ви го представим на най-добра цена.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от