Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Хамаци

Филтри

1-12 от 12 продукти

  1. ХАМАК FOREST 275/140CM 100КГ БЕЖ
    ХАМАК FOREST 275/140CM 100КГ БЕЖ
    34,99 лв.
  2. ХАМАК FOREST 275/140CM 100КГ ЗЕЛЕН
    ХАМАК FOREST 275/140CM 100КГ ЗЕЛЕН
    34,99 лв.
Филтри

1-12 от 12 продукти

Хамаците са особено интересен и доста семпъл начин за един човек да прекара време в размисъл, покой и блажена почивка.

Различните хамаци, които от TeMax.bg предлагаме са така създадени, че да улесняват качването и лягането в тях, но и да направят преобръщането им значително по-трудно от предишни модели.

Как да разнообразите живота си с нашите хамаци

В зависимост от това какъв хамак изберете за вашия дом или градина, можете да се радвате на ползването на различни видове удобства. Те могат да варират от проветриви основи, които нежно да подкрепят тялото ви, възглавници, люлки, подсилени основи и какво ли още не.

Начинът, по който един хамак може да разнообрази вашия живот е още при първото ви сядане или лягане в него.

В зависимост от начина, по който сте окачили хамака, вие можете да го ползвате като кресло, легло, стол или дори като пейка, стига да разполагате с правилните видове въжета и достатъчно дължини от тях.

За да усетите истински комфорт при ползване на хамак, нашата препоръка е да го позиционирате на не по-малко от 3 педи от земята.

Крайната височина на долната част на хамака при сядане, трябва да бъде поне 1 педя от земята, за това оставете достатъчно разстояние и предвидете присъствието на разтежение на хамака и въжетата към него.

Съвети при ползване на хамак в двора

Особено важен съвет при ползване на хамака е самият начин, по който лежите в него. За разлика от обичайните легла, хамака няма тази подпора за кръст, с която сме свикнали, за това трябва да се използва самото напрежение в текстила.

Прекомерното изкривяване на кръста може да доведе до нарушаване на нервната система там, прескрипване на нерв или дори развитието на ранни етапи на остеопороза. За това е особено важно да лежите по диагонал а не в центъра на хамака, като е още по-важно главата ви да бъде по-високо от краката.

Ако краката ви са по-нависоко от главата, кръвта в цялата ви кръвоносна система ще се затрудни да излезе от главата, което може да доведе до прилошаване.

Друг важен съвет е самото ставане от хамака – винаги започнете с извеждане на краката навън, след което можете да стъпите стабилно и от там да се изправите изцяло с превеждане напред.

Какво ще постигнете с пазаруване от TeMax.bg

Това, което получавате, когато пазарувате за хамаци от TeMax.bg, е че се снабдявате с интересни и доста приятни за ползване продукти с доказан произход и тестове за безопасност и издръжливост.

Особено важно за нас е да се наслаждавате на вашата покупка, за това и полагаме толкова големи усилия да намерим най-доброто и да ви го представим на най-добра цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви са методите за окачване на хамак?

Окачването на хамаци не е трудна задача. За целта ще ви трябват въжета и карабинери. Някои хамаци се предлагат в комплект с нужните за окачване принадлежности, а други не. При наличие на втората ситуация, трябва да си набавите носещи въжета, помощни въжета, синтетични ленти и карабинери.
След като си набавите нужните пособия трябва да поставите карабинери в двата края на хамака. След това вържете карабинерите с въжета, които после ще увиете около дърво или друга стабилна конструкция. Препоръчително е да вържете въжето в двете посоки – от хамака към дървото и от дървото към хамака.

 

Каква е товароносимостта на хамаците?

Когато избирате подобен артикул е важно да се запознаете с товароносимостта му. На пазара ще откриете модели, които могат да поемат тегло между 70 и 220 кг. Предложенията, които ще намерите в онлайн магазина на Temax.bg могат да издържат тегло до 100 кг.
Теглото е показател, който се отнася за статично натоварване. Това означава, че моделите издържат до 100 кг, ако човекът, който го използва само седи или лежи. Имайте в предвид, че този показател може да намеле след дълго използване на хамака или извършването на активни действия като подскачане и люлеене в него.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от