Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

От 03 до 04.12.22г. -17% на всички стоки. Отстъпката се начислява в количката.

Градинарство

Филтри

1-32 от 111 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 111 продукти

Страница

Градината за българина е мястото, където той хем може да има контрол, хем може да се отпусне в присъствието на природата.

А когато става дума за отглеждане на растения, особено такива, които са културни и дават плодове и зеленчуци, усещането на отпускане може да достигне съвсем различни измерения.

Какви принадлежности за градинарство предлагаме

Основните три вида принадлежности за градинарство, които предлагаме са оранжерии и парници, найлони за оранжерии и арки и обелиски за спомагане израстването на пълзящи растения.

Тези три основни вида предложения се характеризират със своят спомагателна, но и доста нужно присъствие в градината на всеки, коjто иска да постигне добри резултати.

Парниците помагаt за запазване на култивираните растения, без значение дали са зеленчукови, насади с овошки или цветя, от набезите на насекоми и влиянието на времето.

Такъв вид контрол над атмосферното влияние позволява много повече възможност за увеличаване на продуктивността и продължаването им извън естествения сезон на дадено растение.

Найлоните помагат за запазване на влагата върху млади насаждения, като същевременно може да се ползва за предотвратяване на изникването на нежелани растителни видове. Може и да се ползва в строителството или за покриване на парници, тъй като са направени от пластмаса, която е устойчива на UV лъчи.

Друг важен момент от любителското и професионално градинарство, е това да се създадат и оформят различни видове насаждения, които са с предимно декоративен характер.

Този декоративен характер на растенията не е никак маловажен, тъй като голяма част от човешкото разбиране за природата и неговото влияние върху нея е с усет за красота.

Арките и обелиските могат да се ползват за терасно отглеждане на растения в саксии или може и да се наблегне на пълзящи видове, като бобовите растения. Възможно е и да се използва за рози, които да се оформят покрай формите на основите закупени чрез TeMax.bg или пък да се положат в основата на стар блъшлян.

Как улесняват те поддръжката на една градина

Начинът, чрез който една арка, парник или найлон за покриване могат да улеснят вашето градинарство, е с това че ви позволяват да налагате контрол върху нещо, което живее.

Естествените процеси в растенията, наличието на влага, слънце и други фактори, могат да повлияят на едно растения по непредвидим начин.

За това, когато имате нужда от повече контрол над тези процеси, можете да се възползвате от които и да е от изброените продукти, за да постигнете желаните ефекти.

Щом е от TeMax.bg значи е качествено

Не е случайно, че хиляди хора избират да пазаруват от нас всеки месец – дължи се на прецизната ни селекция, лоялността ни към всеки човек, който не е избрал и най-вече към качеството на всеки избор. Ако цените своето време, пари и усилия, изборът на онлайн магазин за градински потреби е ясен.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от