Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Комплекти мебели за баня

Филтри

1-9 от 9 продукти

Филтри

1-9 от 9 продукти

Банята не е просто място, където извършваме редицата водни ритуали. Там ние се откъсваме от реалността, успявайки да релаксираме пълноценно и да постигнем уединението, от което изпитваме потребност.

Ние от TeMax ви предлагаме куп идеи за обзавеждането на този кът от дома, благодарение на които можете да постигнете така желания интериор.

Какви комплекти за баня ще откриете при нас?

Това, което отличава нашия онлайн магазин от всички останали, безспорно е безкомпромисното качество. Пазарувайки от тук, то вие успявате да спестите значителна сума средства, която би могло да инвестирате в пътуване или друг тип семейно преживяване.

Предлагаме ви изключително богат асортимент от комплекти за баня, дело на доказали се години наред производители в този бранш.

В никакъв случай не подхождайте безотговорно, когато става въпрос за обзавеждането на мокрото помещение. Аксесоарите, които добавяте към основното обзавеждане, са в състояние да променят цялостната визия на вашата баня и да внесат уют и хармония, от които всеки се нуждае.

Нашите шлифовани професионалисти са в състояние да ви съветват и консултират при извършване на покупката. Можете да им се доверите във всеки един момент, в който пожелаете.

Ние от TeMax сме в готовност да превърнем всяко мокро помещение в запомнящо се, без значение от това какви са неговите размери. За целта е необходимо да заделите скромна сума средства и да се отправите към онлайн страниците на магазина или към физическите ни обекти.

Абсолютно убедени сме, че професионалното виждане на служителите ще се яви като вашето основно оръжие при обзавеждането на банята или тоалетната.

Към всичко това прибавете лесен монтаж, ниска цена, богат каталог от предложения и високо качество на всеки един артикул, попаднал в тази категория. Различните дизайни, десени, форми и функции ще ви предизвикат да разгърнете въображението си на максимална степен.

Защо да изберете комплекти за баня от TeMax?

Отговорът на този въпрос е единодушен. Заслужава си да отделите част от времето си, за да разгледате онлайн каталога ни, поради няколко основни причини. Ето какви са те:

  • Богат избор;
  • Разумна цена;
  • Бързо и лесно пазаруване;
  • Високо качество;
  • Безплатна консултация;
  • Добро обслужване.


Ние знаем как да превърнем всяко скучно и безлично мокро помещение в любим кът от дома ви. Избирайки нас, то вие спестявате средства и допринасяте за това да изпитате така жадуващото уединение след дългия работен ден. Не забравяйте, че нашите комплекти за баня са в готовност да нанесат завършващите щрихи на това помещение.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Какъв вид мебели за баня да изберем според монтажа?

Според начина си на монтаж мебелите за баня се делят на две групи: такива за висок монтаж на стена или свободно стоящи мебели за баня. Двата вида се характеризират с определи предимства.
Мебелите за висок монтаж са подходящи за малки бани, защото с тяхната инсталация може да създадете илюзията за по-просторна баня. Монтирането на този вид не е трудно, но изисква технически умения. Втората група мебели за баня са свободностоящите, които се позиционират близо до стените в банята. Те са лесни за сглобяване и са предпочитани за бани с по-голяма квадратура.

 

Каква е разликата между MDF и PVC принадлежности за баня?

В нашия онлайн магазин TeMax.bg ще намерите мебели за баня от двата вида материали. За това за нас е важно да посочим какви са разликите между тях.
Предимствата на PVC като материал са водо и влагоустойчивата. Мебелите направени от PVC са подходящи за монтиране в банята, защото няма да поддадат на водните изпарения и влагата.
MDF е материал, който е направен от дървесни фибри, сплетени помежду си със синтетична смола. След това повърхността е покрита с декоративна хартия. Този материал е влагоустойчив, но неустойчив на пряко действие на водата.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от