Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Електроматериали

Филтри

1-32 от 655 продукти

Филтри

1-32 от 655 продукти

В основата на всяка сигурна електроснабдителна система пълна с консуматори и потребители, стоят качествено изработените различни модели електроматериали.

На TeMax.bg вие можете да намерите не само богата селекция от продукти подходящи за домакинството, но и материали за електрически системи, подходящи и за индустриални цели.

При тях параметрите на работа и функциониране са съвсем различни, като стандартът е значително по-висок – и то съвсем подобаващо висок.

За да помогнем на всеки желаещ да изгради или поддържа подобна система, или каквато и да е електроснабдителна инфраструктура, здрава.

Различни модели електроматериали – какво са те и кога се ползват

Електроматериалите са създадени да измерват, подсигуряват и помагат за транспортирането на електроенергия. Те могат да бъдат щепсели за трифазни токове, разпределителни табла, прекъсвачи, суичъри, стопери, батерии и удължителни системи за дома и индустрията.

Особеностите на всеки вид система изцяло зависи от приложението им, като най-голямата отговорност стои в ръцете на самия експерт, който прави самата инсталация.

При нас можете да намерите материали за ел. инсталации подходящи за домашна употреба, като те са със стандарт от 220V – 240V.

Материалите за индустриални инсталации са значително по-способни както при поддръжка на високо линейна напрежение, така и при поддръжката на висок волтаж.

Защо да изберете наличните тук продукти

Когато се изгражда една ел.инсталация, или се надгражда над вече налична такава, е добре да се изберат висококачествени материали, тъй като:

  • Те гарантират безопасност;
  • Не изискват поддръжка или подмяна;
  • Позволяват за дългогодишна употреба;
  • Гарантират висок енергиен капацитет на инсталацията.

Заедно с тези инсталации идват и аксесоари, с които те да се направят по-удобни за ползване.

При нас ще намерите най-високото качество проводници, куплунги, аксесоари за оразмеряване на инсталации, измервателни уреди и удължителни кабели за създаване на една по-удобна система.

Причината да изберете точно нашите продукти, е понеже те идват директно от производители, които са с директен внос от доверени партньори, или са с директно производство в България.

Това дава гаранция за качество и сигурност, като същевременно ви позволява да се доберете до правилните продукти, но на значително по-достъпна цена.

Възползвайте се от наличната си селекция от различни модели електроматериали, без да правите компромис с качеството на крайните резултати.

Гаранция за качество на ниска цена – TeMax.bg

Ниската цена е нещото, което всеки търси, най-вече заради съображение с бюджета. Но когато става дума за качество, особено, когато е при важно приложение като електрически инсталации, цените рядко важат толкова, колкото безопасността.

Нашата работа като основен дистрибутор на продукти за дома, градината, офиса и всяка индустрия, е да дадем достъп на всеки до висококачествени продукти на ниска цена – уверете се в тях още днес.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от