Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Изолационни ленти (изолирбанд)

Филтри

1-32 от 244 продукти

Филтри

1-32 от 244 продукти

Фасунгата на полилея в хола е изгоряла наскоро, но не искате да заменяте цялото осветително тяло? Предстои ви окабеляване вкъщи и имате нужда от необходимите за процеса аксесоари за свързване? Писнало ви е от кабелния хаос вкъщи и най-после сте се решили да въдворите ред? За тези, а и много други цели ще ви помогнат консумативите за електроматериали, които предлагаме на вашето внимание в настоящата продуктова група.

Какви консумативи за електроматериали ще намерите в TeMax

Тук ще намерите всички необходими електро принадлежности, започвайки от най-дребните средства, които ще ви помогнат за правилния и подреден монтаж, минавайки през качествени кабели за битови цели и достигайки до компоненти за различни типове осветителни тела.

Тук ще намерите богатство от фасунги: фасунги с кабел, основна фасунга, стенна фасунга, права или крива фасунга, преходни фасунги, с ринг, от бакелит, порцеланови и т. н.

Също така тук предлагаме свързващи електро елементи като f-конектори, метални букси, телевизионни букси (женски и мъжки), електронни дросели. Разклонителни и свързващи клеми с различен брой входове, лустер клема (порцелан, бакелит), кабелни конектори, муфи и накрайници за кабели, прекъсвачи, както и скоби за монтаж и дюбели за кабели (с или без кабелни превръзки), основа за кабелна стяжка и кабелни щуцери.

Разполагаме с голямо разнообразие от ел. изолиращи ленти (изолирбанд) в различни дължини и ширини. Тъй като работата с окабеляване и свързване нерядко изисква запояване, в магазините ни може да намерите още и паста за запояване и тинол.

В TeMax.bg и във всеки наш физически магазин може да намерите богат асортимент от кабели, включително кабели за LED пури, захранване за LED лента, захранващ кабел за неонов LED маркуч, кабели за различни видове електроуреди и техника (ютии, компютри, печки, нощни лампи), шнурове за абажурни лампи и крушки, мрежови кабели, коаксиални кабели, кабели с щепсели (с или без прекъсвач), а също и помощна сонда за удобно изтегляне на кабели.

В категорията консумативи за електроматериали поместваме още сплитери, стартери, термо шлаух, електрически трансформатори, пендели, аксесоари за детска защита (капачки за контакти) и още много други.

Защо да изберете консумативите за електроматериали на TeMax

Ако търсите голямо разнообразие и широта в избора, който винаги да бъде правилен, то това е точното място. В TeMax.bg може да се възползвате не само от доброто качество на артикулите, но и от перфектната цена на предлаганите консумативи за електроматериали, които ще намерите тук.

Ако искате да получите още по-изкушаващи цени за едни от най-любимите на нашите клиенти продукти, може да се абонирате за нашия онлайн бюлетин, чрез който ще бъдете уведомявани за предстоящи или настоящи промоционални кампании.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от