Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

LED ленти и аксесоари

Филтри

1-32 от 68 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 68 продукти

Страница

ЛЕД осветлението идва под най-различни форми, от крушки и прожектори до LED ленти с двойно залепващ гръб. Те имат множество приложения, като вариращите модели ви позволяват точно как да осветите своите пространства, без компромис с крайните резултати.

От TeMax.bg разбираме, че всеки има различен вкус и очаквания, затова тук сме направили специална селекция от разнообразни аксесоари за лед осветление, в това число захранващи устройства, адаптери и RGB контролери.

Какви видове LED ленти предлагаме

Нашата селекция от ЛЕД осветителни ленти покрива всички нужди и приложения, от ленти за кухни, до такива с увеличена влагоустойчивост.

Заедно с тях предлагаме и всички подобаващи за тяхната инсталация и експлоатация аксесоари, от кабел канали от алуминий и PVC, до захранващия устройства, дистанционни контролери и предходници за удължаване на лентите.

Наличните тук продукти могат да се класифицират като подходящи за домашна и професионална употреба, като селекцията ни съдържа:

  • Ленти с бяла светлина;
  • Ленти с цветно осветяване (жълт, червен и син);
  • Ленти с RGB контролери;
  • Гъвкави ленти за външно ползване;
  • ЛЕД канали за вътрешно ползване;
  • DC захранващи устройства за вътрешно ползване.

За да разберете кое захранване работи най-добре с вашата лента е добре да обърнете внимание на допустимия волтаж на самото захранване и да го сравните с това на лентата.

След това е важно да обърнете внимание на това дали е AC или DC, тоест дали е за преход от променлив към прав ток, или е за преход от променлив към прав ток.

Кога е по-добре да изберете ЛЕД лента пред крушка

ЛЕД лентите са удачен избор за тесни пространства, за монтаж под шкафове или като част от декоративно осветление на рафтове, етажерки или витрини. С различните видове LED ленти, вие можете да създадете съвсем различни видове осветителни ефекти.

За разлика от другите стари видове осветителни тела, лед лентите имат нисък профил, което има огромно естетично предимство пред по-едрите и остарели тела.

Техният монтаж е изключително лесен, като единственото, което се изисква е да свържете захранването със захранващия кабел.

ЛЕД крушките са страхотен избор за полилеи или стенно осветление, но лентите са по-добър избор ако искате да спестите пространство.

Защо TeMax.bg е най-доброто място за намиране на иновации

TeMax.bg старателно подбира всеки продукт, за да може да гарантира неговото топ качество и цена. За нас не е от значение дали търсите инструменти, строителни материали или обзавеждане – всичко се свежда до един елемент – качество на ниска цена.

Възползвайте се от бързата ни доставка и усетете какво е да бъдете обслужвани правилно.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от