Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Цимент

Филтри

1-12 от 12 продукти

 1. ЦИМЕНТ 42.5/25КГ.BRAVO
  ЦИМЕНТ 42.5/25КГ.BRAVO
  7,49 лв.
 2. ЦИМЕНТ HOLCIM CEM II / B-LL 42.5 R 25КГ -5%
  ЦИМЕНТ HOLCIM CEM II / B-LL 42.5 R 25КГ
  Специална цена 7,19 лв. Редовна цена 7,59 лв.
 3. ЦИМЕНТ АНКЕРИРАЩ БЪРЗ 1КГ
  ЦИМЕНТ АНКЕРИРАЩ БЪРЗ 1КГ
  4,59 лв.
 4. ЦИМЕНТ БЯЛ 1КГ/10
  ЦИМЕНТ БЯЛ 1КГ/10
  1,29 лв.
 5. ЦИМЕНТ БЯЛ 2КГ/5
  ЦИМЕНТ БЯЛ 2КГ/5
  2,39 лв.
 6. ЦИМЕНТ БЯЛ 4КГ/ 80БР
  ЦИМЕНТ БЯЛ 4КГ/ 80БР
  7,99 лв.
 7. ЦИМЕНТ БЯЛ ПЛИК 1 КГ/20
  ЦИМЕНТ БЯЛ ПЛИК 1 КГ/20
  1,99 лв.
 8. ЦИМЕНТ СИВ 1КГ/12БР
  ЦИМЕНТ СИВ 1КГ/12БР
  2,69 лв.
 9. ЦИМЕНТ СИВ 2КГ/5
  ЦИМЕНТ СИВ 2КГ/5
  1,99 лв.
 10. ЦИМЕНТ СИВ 4КГ/80БР
  ЦИМЕНТ СИВ 4КГ/80БР
  5,89 лв.
 11. ЦИМЕНТ СИВ 5КГ/2
  ЦИМЕНТ СИВ 5КГ/2
  4,19 лв.
Филтри

1-12 от 12 продукти

Категорията цимент включва множество предложения, насочени към сферата на строителството. Всеки един майстор – зидар, строител, мазач знае, че това е материал с фундаментално значение при изграждането, било то на под, стена, таван и прочие. Затова и ние сме подготвили няколко примамливи предложения, от които да се възползвате.

Защо да закупите цимент от TeMax?

Вярваме, че една значителна част от потребителите си задават въпроса защо именно от тук да се снабдят с този вид материал и какви всъщност са предимствата им, пазарувайки от TeMax. Ние, разбира се, нямаме за цел да ги разубеждаваме или да се опитваме да налагаме различна гледна точка, а просто да разкрием всички плюсове, които ще ви настигнат ако изберете нас за покупка на цимент и преобразователи.

Както споменахме и по-горе в текста, това е специфичен материал, тясно свързан с дейностите в строителството. Без него повечето ремонтни дейности биха загубили смисъл. Затова и когато сте в процес на покупка, то трябва да подбирате наистина качествен материал, на който да можете да вярвате безотказно. Съветваме потребителя да не се доверява на случайни търговци, които не са в състояние да дадат гаранция за качеството.

Помнете, че този избор може да се окаже решаващ за експлоатацията на дома ви, а това не е въобще за подценяване. В онлайн магазина ние ви предлагаме богат избор от икономични опаковки, сред които да избирате. Всеки от продуктите ни бива съпроводен с описания, относно това какво е основното му предназначение, как следва да се дозира и всичко останало, интересуващо клиента.

Ако все пак сметнете, че има неразрешени за вас казуси, то не се колебайте да се свържете с обслужващия ни персонал, който е в готовност да ви съдейства, консултира и съветва. Години наред градим своето име, благодарение на качеството, ниските цени и коректното обслужване. Днес гордо заявяваме, че сме се превърнали в един от основните лидери на пазара в предлагането на цимент и преобразователи и не само.

Изберете нас и ви гарантираме, че няма да съжалявате за избора, който сте направили!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Как се смесва циментът?

Циментът е изключително ценен за строителството на сгради и съоръжения. Този материал намира приложение в създаването на здрави и устойчиви конструкции. За да се използва първо трябва да се създаде циментова смес, която се прилага за съединяване на тухли, блокове и плочки.
Циментовата паста се образува при смесването на цимент с вода в съд, където след това тези компоненти се разбъркват докато не се получи хомогенна смес. Съотношението между цимента и водата зависи от предписанията на производителя на цимента. Водата се добавя постепенно, докато разбърквате сместа с лопата или друг подходящ инструмент.

Колко време отнема на циментовата смес да се втвърди?

За да се използва циментовата смес по предназначение тя трябва да се втвърди. Така се съединяват елементите и се образуват силни връзки. Времето, което отнеме сместа да се втвърди зависи от различни фактори. Това са типа на цимента, състоянието на околната среда като температури и влага.
Обикновено циментът се втвърдява бързо за около 24 до 48 часа. Въпреки това ако навън е влажно може да отнеме повече време за непълното втвърдяване на цимента. Температурата и влажността могат да окажат влияние върху процеса по изсъхване предупреждават експертите на Temax.bg. Тези условия могат да удължат процеса до седмица.

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от