Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 300 лв до 8 дни. Виж повече

Накрайници и битове

Филтри

1-32 от 58 продукти

Страница
 1. БИТ ТОРСИОНЕН PH3 25 MM 2 БР
  БИТ ТОРСИОНЕН PH3 25 MM 2 БР
  7,99 лв.
 2. БИТ ТОРСИОНЕН T10 25 MM 2 БР
  БИТ ТОРСИОНЕН T10 25 MM 2 БР
  7,99 лв.
 3. БИТ ТОРСИОНЕН ЗА ДЪРВО PH2 25 MM 2 БР
  БИТ ТОРСИОНЕН ЗА ДЪРВО PH2 25 MM 2 БР
  11,99 лв.
 4. БИТ ТОРСИОНЕН ЗА МЕТАЛ ENDURO PH2 25 MM
  БИТ ТОРСИОНЕН ЗА МЕТАЛ ENDURO PH2 25 MM
  11,99 лв.
Филтри

1-32 от 58 продукти

Страница

Всеки от вас знае, че накрайниците са изключително важна част от всяка една машина, независимо каква е нейната основна функция. Без тези малки консумативи за ел. инструменти, то вашата машина няма как да функционира правилно и надеждно.

Поради тази причина ние сме ви селектирали не малко на брой накрайници за винтоверт, имащи за цел да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните от вас.

Предлагаме ви огромна палитра, която внимателно подбрана, така че всеки един от нашите накрайници да ви дари с дълъг експлоатационен период и за кратко време да оправдае извършената от вас инвестиция.

Какви накрайници и битове ще откриете при нас

В тази категория ви предлагаме както единични накрайници, така и комплекти, с включени в тях всякакви модели накрайници, умеещи да превръщат домашната задача в детска игра.

Искате ли да се почувствате удовлетворени от добре свършената работа, свързана с ремонта у дома или друго, с което сте се захванали? Ние знаем как да разрешим този проблем за вас и да ви помогнем да се превърнете в пълноценна личност, изпитваща радост от това, което върши.

Доверете се на многообразието, което ще откриете в онлайн магазина ни. То е селектирано така, че да отговори подобаващо на търсенето на масовия потребител. ние ви предлагаме перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което можете да се възползвате неограничено и по всяко време.

Всеки един от накрайниците, които сме ви подготвили, бива изработен от издръжлив и устойчив материал, тестван многократно през годините. Нашите предложения са плод на едни от най-успешните и известни фирми в света, практикуващи в тази сфера.

В случай, че изпитвате затруднение при извършване на избора си, то ние сме в готовност да ви съдействаме, така че да останете доволни от крайния резултат.

Бъдете разумни и прагматични. Покупката на накрайници от нашия онлайн магазин ще ви дари не само с надеждност, но и дълъг експлоатационен период.

Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на достъпни и конкурентно ниски цени, които ви гарантираме, че не биха дали отражение върху семейния ви бюджет.

Прочети повече
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от