Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Душ окачвания

Филтри

1-14 от 14 продукти

 1. ДУШ КОМПЛЕКТ IDEAL RAIN BC797АА
  ДУШ КОМПЛЕКТ IDEAL RAIN BC797АА
  100,99 лв.
 2. ДУШ КОМПЛЕКТ IDEAL RAIN SOFT
  ДУШ КОМПЛЕКТ IDEAL RAIN SOFT
  78,99 лв.
 3. ДУШ КОМПЛЕКТ UNA B1248АА
  ДУШ КОМПЛЕКТ UNA B1248АА
  82,99 лв.
 4. ДУШ ОКАЧВАНЕ IRAIN С АКСЕСОАРИ ЧЕРЕН
  ДУШ ОКАЧВАНЕ IRAIN С АКСЕСОАРИ ЧЕРЕН
  219,99 лв.
 5. ОКАЧВАНЕ TРЪБНО SEVA JET L3 B9372AA
  ОКАЧВАНЕ TРЪБНО SEVA JET L3 B9372AA
  132,99 лв.
 6. ОКАЧВАНЕ TРЪБНО SEVA JET S1 B9393AA
  ОКАЧВАНЕ TРЪБНО SEVA JET S1 B9393AA
  70,99 лв.
 7. ОКАЧВАНЕ ТРЪБНО VITALIO COMF. 100
  ОКАЧВАНЕ ТРЪБНО VITALIO COMF. 100
  120,99 лв.
 8. ОКАЧВАНЕ ТРЪБНО VITALIO START 100
  ОКАЧВАНЕ ТРЪБНО VITALIO START 100
  92,99 лв.
 9. ОКАЧВАНЕ ТРЪБНО С АКСЕСОАРИ ДУШ ШЛАУХ
  ОКАЧВАНЕ ТРЪБНО С АКСЕСОАРИ ДУШ ШЛАУХ
  34,99 лв.
 10. ОКАЧВАНЕ ТРЪБНО СЪС САПУНЕРКА SK001
  ОКАЧВАНЕ ТРЪБНО СЪС САПУНЕРКА SK001
  23,99 лв.
 11. ОКАЧВАНЕ ТРЪБНО СЪС САПУНЕРКА SK002
  ОКАЧВАНЕ ТРЪБНО СЪС САПУНЕРКА SK002
  29,99 лв.
Филтри

1-14 от 14 продукти

Банята е едно от най-важните помещения във всеки дом. Там ежедневно биват извършвани редица водни ритуали, поддържащи добрата лична хигиена на човек.

Поради тази причина всеки един от нас, обзавеждайки своята баня, той отделя нужното време, внимание и средства. Единствено тогава, когато вложите душата си в онова, което правите, то вие успявате да постигнете ненадминати резултати, на които всички единствено биха могли да ви завиждат.

Какви стойки за душ и окачвания ще намерите при нас

Стойките за душ са неразделна част от всяка една баня. Вие сами решавате дали да закупите душ система или да пазарувате отделните компоненти през определен период от време, заради лични, финансови или друг вид съображения.

Душът е онази част от мокрото помещение, която ви позволява да настройвате температурата на водата, спрямо личните си предпочитания, както и сами да определяте с каква водна струя ще извършвате дадения ритуал.

В онлайн магазина TeMax ще откриете почти неизчерпаемо разнообразие от всякакви видове душове, както и аксесоари към тях самите. Ние ви предлагаме продукти единствено на световни марки.

В направата им участват висококачествени материали, тествали издръжливостта и устойчивостта си многократно. Можете да бъдете спокойни, че закупеният от нашия онлайн магазин душ или аксесоар ще ви осигури надеждност по време на работа, както и дълъг експлоатационен период.

Защо да пазаруваме от онлайн магазина на TeMax?

Разнообразни са причините, подтикващи ви да извършите покупка от нашия онлайн магазин, а не от който и да е било друг търговски обект. На първо място е разнообразието, с което разполагаме. То ви позволява да извършите един напълно информиран избор. Освен това пред вас са представени единствено продукти с ясен произход. Ние ви осигуряваме гаранционен период, от който бихте могли да се възползвате.

Онлайн магазинът ви дарява с безплатна консултация по всяко едно време. Опитни и добре обучени служители са в готовност да разрешат и най-сложния за вас казус, позволявайки ви да направите правилния избор. Ние сме едни от първите онлайн магазини, успели да въведат балансирано съотношение между качество и цена. Побързайте, защото добрите възможности не се появяват всеки ден. Ние сме на ваша страна в покупката на душ или аксесоар, предназначени за всяка стилна и обзаведена с вкус баня.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от