Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Линейни осветителни тела

Филтри

1-32 от 57 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 57 продукти

Страница

В последно време най-голямото потребителско внимание от всички осветителни тела получава именно линейното осветление. То е достъпно като цена, лесно за монтаж на всякакви повърхности и предоставя доста добра осветеност на големи пространства.

Това и много други качества го правят претендент за челните класации за най-желан и търсен продукт сред LED осветителните тела. Затова от TeMax.bg предлагаме богат асортимент от линейно осветление, за да може всеки търсещ ефикасност и стилност да намери това, от което има нужда. 

Какво прави линейното осветление толкова търсено

Линейното осветление е специфична серия от осветителни тела, които получават своето име от издължената си, продълговата форма. То може да бъде единично или двойно, което позволява на потребителите да го напаснат на всякакви повърхности с лекота.

Основните му предимства са:

  • Лек корпус;
  • Достъпна цена;
  • Лекота на монтаж;
  • Голям осветителен обсег;
  • Бързо свързване с други тела.

С тези свои качество всяко линейно тяло може да се интегрира не само в индустриални, но и домашни условия. Ниската цена на бройка дава предимство пред другите видове интериорно осветление, тъй като дават на всеки възможност да осветят всяко пространство за част от разходите, който би имал с други лампи.

С какво да се съобразите при избор на линейно осветление

Има няколко основни съображения, които ще определят това какъв вид линейно осветление ще бъде най-добро за вашите цели. Като основа характеристика има два вида тела – такива за външен монтаж и такива за вътрешно ползване.

Ако искате да осветите паркинг, вход на гараж или друг обект отвън, ще трябва да се спрете на гамата от тела за външно ползване със задължителна защита тип IP65.

След това трябва да съобразите избора си с това къде точно ще искате да монтирате тялото. Има продукти предназначение за монтаж на специални държачи за лампи и такива за повърхностен монтаж.

Ако ще ги монтирате на таван, тялото трябва да идва със скоби или монтажни планки за повърхност. При монтаж на повече от една бройка в серия, е важно всяка лампа да се разпредели на минимално разстояние на поне 4 педи или 80см.

Така ще постигнете най-оптималното осветление на пространството, като ще гарантирате покриването тъмните точки, които предходните тела хвърлят над пода.

Защо няма по-идеално място за купуване на осветителни тела от TeMax.bg

Причината да сме първия избор на хиляди хора всеки ден, е понеже тук те откриват правилното решение на техните проблеми. Няма значение дали търсите техника, инструменти или осветителни тела, ние можем да дадем гаранция за качеството на всеки артикул, за да може той да ви служи правилно и продължително.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от