Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Във всички наши магазини -17% отстъпка на осветление само на 25 и 26 Март

Туби

Филтри

1-7 от 7 продукти

  1. ТУБА ACCORDION 10Л TP-645
    ТУБА ACCORDION 10Л TP-645
    9,99 лв.
Филтри

1-7 от 7 продукти

Водоносните туби имат специфична структура, която им позволява да задържат големи количества вода за дълъг период от време.

Тяхната форма е значително по-ергономична, стените на техните съдове са значително по-дебели, а самият материал от, който са направени не отделя вредни вещества във водата при дълъг престои.

Това прави наличните туби за вода на сайта на TeMax.bg изключително ценен ресурс не само в складирането и пренасянето на вода, но също така на вино и други течности годни за консумация.

Какви видове туби за вода предлагаме на сайта

Тубите за вода предоставят удобен и сигурен начин за пренасяне и складиране на еликсира на живота – чистата питейна вода. Има два основни вида туби за вода – такива само с горно гърло за сипване и изсипване на течности, и туби с канелка.

Тубите с канелка биват два вида, такива с долна канелка, и такива с горна канелка, като тези с горна канелка са изключително удобни за изливане на течности в други съдове.

Най-основната разлика при налични тук продукти не се изразява в разликата в материала или направата, а в тяхната вместимост и размера на гърлата. Тук можете да намерите туби с вместимост от 10л; 13л; 20л и 30л, като всички са направени от UV издръжливо PVC.

Сигурността на една туба за вода

Изложените тук продукти са направени от PVC пластмаса, която е с висок рейтинг на сигурност при съхраняване на храни и транспорт на вода.

За разлика от другите видове пластмаси, PVC е изключително издръжливо на анайодната корозия, която се наблюдава при другите видове пластмаси.

Тъй като този продукт не се разгражда и има издръжливост спрямо ефектите на UV лъчите на слънцето, те могат да се ползват като редовен и постоянен източник на вода.

Те имат и сравнително засилено и трайна антибактериално влияние над водата, като не позволяват на бактерии и гъбички да се задържат по стените за дълго време.

Това не означава, че тубите не трябва да се мият и промиват, но за разлика от обикновените бутилки за вода, тези продукти са доста по-резистентни към плесен и гъбички.

Това вдига техния профил на сигурност, правейки ги отличен избор за всяка лична изба или преход на дълго разстояние.

Исторически най-добрият избор за пазаруване в интернет – TeMax.bg

ТеМакс е един от най-добре подсигурените и надеждни източници на продукти от всякакъв калибър в интернет.

Един бърз поглед в нашите категории ще ви покаже, че страниците ни изобилстват от продукти на добра цена и високо качество – възползвайте се от нашата селекция още днес и направете правилното решение с лекота.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от