Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Туби

Филтри

1-8 от 8 продукти

  1. ТУБА PVC 10L ACCORDION TP-645
    ТУБА PVC 10L ACCORDION TP-645
    9,99 лв.
Филтри

1-8 от 8 продукти

Водоносните туби имат специфична структура, която им позволява да задържат големи количества вода за дълъг период от време.

Тяхната форма е значително по-ергономична, стените на техните съдове са значително по-дебели, а самият материал от, който са направени не отделя вредни вещества във водата при дълъг престои.

Това прави наличните туби за вода на сайта на TeMax.bg изключително ценен ресурс не само в складирането и пренасянето на вода, но също така на вино и други течности годни за консумация.

Какви видове туби за вода предлагаме на сайта

Тубите за вода предоставят удобен и сигурен начин за пренасяне и складиране на еликсира на живота – чистата питейна вода. Има два основни вида туби за вода – такива само с горно гърло за сипване и изсипване на течности, и туби с канелка.

Тубите с канелка биват два вида, такива с долна канелка, и такива с горна канелка, като тези с горна канелка са изключително удобни за изливане на течности в други съдове.

Най-основната разлика при налични тук продукти не се изразява в разликата в материала или направата, а в тяхната вместимост и размера на гърлата. Тук можете да намерите туби с вместимост от 10л; 13л; 20л и 30л, като всички са направени от UV издръжливо PVC.

Сигурността на една туба за вода

Изложените тук продукти са направени от PVC пластмаса, която е с висок рейтинг на сигурност при съхраняване на храни и транспорт на вода.

За разлика от другите видове пластмаси, PVC е изключително издръжливо на анайодната корозия, която се наблюдава при другите видове пластмаси.

Тъй като този продукт не се разгражда и има издръжливост спрямо ефектите на UV лъчите на слънцето, те могат да се ползват като редовен и постоянен източник на вода.

Те имат и сравнително засилено и трайна антибактериално влияние над водата, като не позволяват на бактерии и гъбички да се задържат по стените за дълго време.

Това не означава, че тубите не трябва да се мият и промиват, но за разлика от обикновените бутилки за вода, тези продукти са доста по-резистентни към плесен и гъбички.

Това вдига техния профил на сигурност, правейки ги отличен избор за всяка лична изба или преход на дълго разстояние.

Исторически най-добрият избор за пазаруване в интернет – TeMax.bg

ТеМакс е един от най-добре подсигурените и надеждни източници на продукти от всякакъв калибър в интернет.

Един бърз поглед в нашите категории ще ви покаже, че страниците ни изобилстват от продукти на добра цена и високо качество – възползвайте се от нашата селекция още днес и направете правилното решение с лекота.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от