Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Спален текстил

Филтри

1-32 от 387 продукти

Филтри

1-32 от 387 продукти

Спалнята в един дом е специално място, в което почивката и отмората са особено важни. Качеството на една почивка зависи от вида на леглото, матрака, възглавниците, осветлението и спалното бельо.

Когато става дума за спален текстил, ние от TeMax.bg разполагаме с дългогодишна експертиза и голяма селекция подходяща за всяко семейство. Повече за нашите предложения можете да разберете по-долу.

Важните качества на един спален текстил

Има 3 основни качества, които всеки спален комплект трябва да притежава – мекота, нежност и издръжливост. Което и от тези качества да липса, това ще се отрази в неспокойствие и дискомфорт, затова когато подбираме нашите предложения за вас, ние от Те Макс наблягаме на следните материи:

  • Чист, 100% памук;
  • Синтетични блендове.

При избор на какъвто и да е вид продукт за спане или спалня (качествено спално бельо, различни видове възглавници или хавливени кърпи и халати), ние наблягаме на тези 2 вида материя, тъй като те имат доказани хипоалергенни качества, които са особено важни за комфорта на един човек. Има и значение, кои са производителите, тъй като така можем да ви гарантираме консистентно качество на всеки направен от вас избор по време на пазаруване.

Как да поддържате меки и нежни вашите спални текстили

Поддръжката на меки и нежни спални комплекти е също толкова важно действие като това да ги изберете. Самата поддръжка има 3 основни стъпки, които всеки може да следва, а именно:

  • Изпиране;
  • Третиране на петна;
  • Сушене.

Сушенето е точката на поддръжка, в която или ще се скъси или удължи животът на един спален текстил, затова е особено важно да се внимава при задаване на програмите. Сушенето на памук е по-специфичен процес от сушенето на синтетичен текстил – затова по-долу ще навлезем в повече подробности.

Сушенето на памучни изделия най-добре се извършва в сушилня машина при намалени обороти и температура до 40 градуса. Надвишаване на тази температура може да предразположи памука към изтъняване, разплитане и нараняване, затова следете внимателно какво прави вашата машина.

Не се препоръчва изсушаване на простор, тъй като самото изпаряване на водата от слънчевите лъчи става неравномерно, а това е предпоставка за втвърдяване и загуба на мекота и еластичност. Използвайте ниски температури при пране и мигновено след края на цикъла със сушене, извадете своите спални текстили от пералнята/сушилнята.

Защо да пазарувате от TeMax.bg

Много хора ни се доверяват всеки ден, и това се дължи на доказаното качество на всеки артикул тук. Освен това цените на високите и средни класове артикули е доста добро спрямо глобалните цени на тези продукти, което ни прави едно от най-добрите места за пазаруване при малък семеен бюджет.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от