Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Във всички наши магазини -17% отстъпка на осветление само на 25 и 26 Март

Спален текстил

Филтри

1-32 от 282 продукти

Филтри

1-32 от 282 продукти

Спалнята в един дом е специално място, в което почивката и отмората са особено важни. Качеството на една почивка зависи от вида на леглото, матрака, възглавниците, осветлението и спалното бельо.

Когато става дума за спален текстил, ние от TeMax.bg разполагаме с дългогодишна експертиза и голяма селекция подходяща за всяко семейство. Повече за нашите предложения можете да разберете по-долу.

Важните качества на един спален текстил

Има 3 основни качества, които всеки спален комплект трябва да притежава – мекота, нежност и издръжливост. Което и от тези качества да липса, това ще се отрази в неспокойствие и дискомфорт, затова когато подбираме нашите предложения за вас, ние от Те Макс наблягаме на следните материи:

  • Чист, 100% памук;
  • Синтетични блендове.

При избор на какъвто и да е вид продукт за спане или спалня (качествено спално бельо, различни видове възглавници или хавливени кърпи и халати), ние наблягаме на тези 2 вида материя, тъй като те имат доказани хипоалергенни качества, които са особено важни за комфорта на един човек. Има и значение, кои са производителите, тъй като така можем да ви гарантираме консистентно качество на всеки направен от вас избор по време на пазаруване.

Как да поддържате меки и нежни вашите спални текстили

Поддръжката на меки и нежни спални комплекти е също толкова важно действие като това да ги изберете. Самата поддръжка има 3 основни стъпки, които всеки може да следва, а именно:

  • Изпиране;
  • Третиране на петна;
  • Сушене.

Сушенето е точката на поддръжка, в която или ще се скъси или удължи животът на един спален текстил, затова е особено важно да се внимава при задаване на програмите. Сушенето на памук е по-специфичен процес от сушенето на синтетичен текстил – затова по-долу ще навлезем в повече подробности.

Сушенето на памучни изделия най-добре се извършва в сушилня машина при намалени обороти и температура до 40 градуса. Надвишаване на тази температура може да предразположи памука към изтъняване, разплитане и нараняване, затова следете внимателно какво прави вашата машина.

Не се препоръчва изсушаване на простор, тъй като самото изпаряване на водата от слънчевите лъчи става неравномерно, а това е предпоставка за втвърдяване и загуба на мекота и еластичност. Използвайте ниски температури при пране и мигновено след края на цикъла със сушене, извадете своите спални текстили от пералнята/сушилнята.

Защо да пазарувате от TeMax.bg

Много хора ни се доверяват всеки ден, и това се дължи на доказаното качество на всеки артикул тук. Освен това цените на високите и средни класове артикули е доста добро спрямо глобалните цени на тези продукти, което ни прави едно от най-добрите места за пазаруване при малък семеен бюджет.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от