Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Хавлиени кърпи и халати

Филтри

1-32 от 127 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 127 продукти

Страница

Хавлиите и халатите са от тези задължителни неща във всеки дом, които ни карат да се чувстваме комфортно и добре обгрижени. Тяхната мекота и нежност са особено важни през целия живот на всеки артикул, затова ние от TeMax.bg направихме специална селекция от висококачествени хавлиени изделия - кърпи и халати за вас и вашето семейство.

Какви хавлиени кърпи и халати предлагаме

Предложенията от сферата на спалния текстил, които виждате тук са от специален клас 100% чист памук и се произвеждат без наличието на вредни вещества, химикали или алергени. Разнообразието от цветове, размери и дизайни, правят вашата селекция особено лесна задача, тъй като можете да намерите продукти, които са най-подходящи за вашата баня или спалня.

Наличните тук продукти идват с няколко различни дизайна, като има напълно изчистени избори, без никаква щамповка или украшения, както и продукти с повече стилизиране. Хавлиите със стилизиран облик са направени от чист, нежен и мек памук, който е старателно подбран, за да се постигне възможно най-доброто качество.

Дизайните са направени от синтетични блендове, които идеално се съчетават със естествените текстили. Те са трайни и задържат своята красота и стилност дори след 100 изпирания.

Защо хавлиите от естествени материи са по-добри

Причината 95% от хавлиената индустрия да избира естествени материи като памук и кашмир за производството на хавлии и халати за баня, е понеже тези текстили имат доказани абсорбиращи качества. Но освен да действат като огромна гъба покрай тялото ви, тези продукти са също така невероятно трайни и адаптивни спрямо нуждите на вашето тяло.

Когато кожата ни е раздразнена и лесно се обрива от дори най-малкия допир, това от което имаме нужда са чисти и нежни текстили. Затова памучните хавлиени изделия са царете на продуктите за баня – те са хипоалргенни и изключително приятни на допир стига да се поддържат правилно.

Самата поддръжка изисква от вас да перете своите хавлии на не повече от 40 градуса, като същото важни и за циклите на сушене. Избягвайте слагането на силни препарати или прането на хавлиите с други материи освен памучни.

Желателно е да сортирате прането си по вид материя и вид текстил, тоест памучни изделия с памучни. Използвайте и анти-статични топки за пране, които предотвратяват нараняването на хавлиите по време на пране и сушене.

Как от TeMax.bg правим вашето пазаруване по-сигурно

Нашата роля като лидер на пазара, е да гарантираме безопасното и удобно пазаруването на всички наши клиенти. Това постигаме благодарение на нашата нова система за сигурни транзакции и криптирано банкиране, които гарантират, че само вие знаете какво купувате и колко плащате – доверете ни се още днес и спестете над 10% от следващата си покупка.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от