Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Лични предпазни средства

Филтри

1-32 от 60 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 60 продукти

Страница

Строителната дейност и поддръжката на градината и дома изискват голям набор от умения, оборудване и инструменти. В уравнението на успешната работа всеки елемент е важен, за да излезе то вярно накрая.

Всеки етап от работата изисква определени инструменти и екипировка, без чиято помощ резултатът няма да е качествен, а работата може и да бъде опасна за вас. Всъщност, особено в строителството, много от дейностите представляват опасност.

Ето защо в никакъв случай не бива да пропускате да се запасите с необходимите лични предпазни средства за различните видове строителни или ремонтни дейности.

С грижа към вашата пълна безопасност, ние от TeMax.bg подбрахме пълен асортимент предпазни средства, с които здравето и спокойствието по време на работа ще ви бъдат гарантирани.

С какви лични предпазни средства можете да се снабдите тук

В Темакс винаги можете да бъдете сигурни, че ще намерите онова, от което се нуждаете.

Сред нашите колекции ще откриете изчерпателна гама от лични предпазни средства, в това число:

  • Гащеризон за боядисване;
  • Заваръчни очила;
  • Предпазна каска;
  • Маска против прах;
  • Заваръчен шлем;
  • Външни и вътрешни антифони;
  • Работни наколенки;
  • Гумени, кожени и градински ръкавици;
  • Сигнална лента.

Ако се нуждаете от специализирано работно облекло, подбрано от доказани производители, при нас ще намерите предложения, които отговарят на най-високите изисквания за качество.

Заставаме зад думите си с гаранция към всеки от продуктите, защото стане ли дума за безопасност, не би трябвало да имате повод да се съмнявате.

Изобилието в самите модели предпазни средства като очила, ръкавици и наколенки, е изключително богато. Стремим се да отговорим на предпочитанията на всеки клиент, затова освен, че се уверяваме безкомпромисно в качеството, обръщаме внимание и на естетическия външен вид.

Строителството няма как да мине без употребата на работни каски, а в някои случаи се нуждаете и от специална каска за работа на височина. Една противоударна каска може да направи чудеса при работа в по-екстремни условия, когато опасността за здравето ви е висока.

Ако работите с електрожени, заваръчният шлем е задължителен елемент от работния процес.

Имате избор от разнообразни цветове и десени в предпазните средства, защото не бива да забравяме, че работата винаги може да бъде изпълнена с удоволствие и забавление.

TeMax.bg – твоето удовлетворение е наша мисия

Главната ни цел е да осигурим на своите потребители всичко необходимо на едно място, за да върви работата им гладко, леко и безупречно. Стремим се никога да не разочароваме, затова внимателно подбираме продуктите си според високи критерии.

Удовлетворените клиенти са наградата за нашите усилия. Избери TeMax.bg и никога няма да останеш разочарован.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от