Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Прегради и паравани

Филтри

1-13 от 13 продукти

 1. ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 100/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СЪКЛО - 6 ММ
  ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 100/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СЪКЛО - 6 ММ
  339,99 лв.
  Варианти:
  ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 100/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СЪКЛО - 6 ММ ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 90/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 120/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 80/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ
 2. ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 120/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ
  ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 120/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ
  349,99 лв.
  Варианти:
  ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 120/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 90/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 100/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СЪКЛО - 6 ММ ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 80/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ
 3. ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 80/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ
  ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 80/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ
  299,99 лв.
  Варианти:
  ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 80/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 90/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 120/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 100/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СЪКЛО - 6 ММ
 4. ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 90/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ
  ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 90/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ
  329,99 лв.
  Варианти:
  ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 90/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 120/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 100/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СЪКЛО - 6 ММ ПРЕГРАДЕН ПАРАВАН 80/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ
 5. СТАЦИОНАРЕН ПАРАВАН 80/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ
  СТАЦИОНАРЕН ПАРАВАН 80/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ
  219,99 лв.
 6. СТАЦИОНАРЕН ПАРАВАН 90/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ
  СТАЦИОНАРЕН ПАРАВАН 90/200 СМ, ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО - 6 ММ
  239,99 лв.
Филтри

1-13 от 13 продукти

Всички сме виждали онези луксозни бани, в които има поместени паравани с цел покриване на част от помещението, в която човек има нужда да се усамоти.

Къпането в крайна сметка е интимен процес, при който човек се грижи не само за чистотата си, но и поддържа своето самочувствие.

Под душа човек има нужда да остане сам и да отдели място на хигиената и увереността си. За да се получи този процес така, както трябва да е, е препоръчително да се снабдите с точния модел параван за вашата баня.

Тези, които предлагаме ние, ще ви дадат нужната доза спокойствие от погледите на хората, които искат да използват останалата част от помещението. Това означава, че окупирането на банята само от къпещия се вече е невъзможно поради наличието на параван.

Сега, когато разполагате с информация относно това откъде можете да намерите необходимото обзавеждане за вашата баня, остава единствено да посетите нашия онлайн магазин и да разгледате и останалите ни артикули за това помещение.

Желаем единствено да разчитате на нашата професионална преценка, базираща се само на изградения през годините опит.

Защо да заложите на нашите модели паравани

От паравани има нужда почти всяка баня с малко по-нестандартно разположение на основните части. Например, ако има зона предназначена за къпане (баня) и част, която е за удовлетворяване на комунални нужди (тоалетна), то тогава с присъствието на паравана, двете части могат да се използват едновременно.

Това спестява време сутрин, когато помещението е едно, а семейството започва своя ден и всеки има нужда от това да използва банята. Печеленето на време точно в този момент е решаващо и е необходимо да се инвестира в спокойни сутрини за цялото семейство.

Параваните помагат и за още нещо – материалът, от който са направени, често не пропуска вода и е устойчив на години употреба и сериозно мокрене.

Това означава, че останалата част от помещението ще бъде напълно суха дори и след къпане, а това спестява допълнително време поради липсата от подсушаване.

TeMax.bg – мястото, на което ще откриете всичко нужно за вашата баня

Онлайн магазин TeMax.bg ви приветства в своите категории, в които ще намерите внимателно подбрана селекция, съобразена изцяло с желанията на клиентите.

През годините сме се вглеждали внимателно във вашите изисквания към един онлайн магазин, предлагащ подобни на нашите стоки.

След това, въз основа на видяното и изследваното, ние можем да ви предложим точно онова, което ви трябва, при това с бонус – достъпни цени и висока степен на устойчивост на артикулите. Очакваме ви!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Какви са видовете паравани за баня?

Съществуват различни видове паравани за баня според материала, от който са изработени. Най – често използваните са стъклените. Те се разделят на стационарни, сгъваеми, плъзгащи се. Стационарните паравани обикновено са с една преграда, която не се налага да се мести. Стъклата от този вид са с разнообразни форми – правоъгълни, обли и други разчупени модели. Сгъваемите са изработени от различни стъкла, които се разтварят и събират подобно на завеса. Плъзгащите паравани са друг подвижен вид. Състоят се от два или повече стъклени компонента, които в различна комбинация се плъзгат по релса и преграждат зона от банята.

 

Как да изберем подходящ параван?

Освен вида параван трябва да вземем и други фактори предвид при покупката на параван, като материал, размер, дизайн, безопасност, качество и цена. В повечето случаи, параванът е изработен от стъкло с различна дебелина и цвят. Стъклото е лесно за поддръжка и е най-добрият избор. Размерът е най-важното съображение, което трябва да направим при избиране на параван. Препоръчително е да изберем параван, който да изолира всички възможни посоки, в които водата би отишла. За дизайна трябва да изберем параван, който да се съчетава с другите мебели в банята. Безопасността е от изключителна важност, за това трябва да се уверите, че инсталацията и конструкцията на паравана са достатъчно стабилни. И не на последно място трябва да съобразим цената и качеството.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от