Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Душ пити

Филтри

1-4 от 4 продукти

 1. ДУШ ПИТА КВАДРАТ 20/20СМ B0004
  ДУШ ПИТА КВАДРАТ 20/20СМ B0004
  16,99 лв.
 2. ДУШ ПИТА КВАДРАТ 20/20СМ B0012
  ДУШ ПИТА КВАДРАТ 20/20СМ B0012
  19,99 лв.
 3. ДУШ ПИТА КРЪГ D15СМ ХРОМ
  ДУШ ПИТА КРЪГ D15СМ ХРОМ
  11,98 лв.
 4. ДУШ ПИТА КРЪГ D20СМ B0029
  ДУШ ПИТА КРЪГ D20СМ B0029
  19,99 лв.
Филтри

1-4 от 4 продукти

Душ питите са сравнително иновативен продукт, който бива предпочитан от съвременния и модерен гражданин при обзавеждането на баня. Те са крайно разнообразни, спрямо форма, големина, екстри, функционалности и прочие.

Ако все още не успявате да си представите какво точно представляват душ питите, то следва да ви отговорим, че това са душове, които са вградени или се монтират с късо или дълго рамо.

Съвременният пазар предлага най-разнообразни модели с вертикално или хоризонтално рамо, както и такива, позволяващи да ги монтирате върху стената или други, поставящи се на тавана.

Онези, чиято форма е по-обемна, е препоръчително да се вграждат в тавана. Те разполагат с няколко режима за смесване на водата и честно казано спадат към по-високия клас.

Ние от TeMAx ви съветваме закупената от нас душ пита да се поставя минимум на 20 – 25 см от главата. Това е препоръчителното разстояние, за да изпитате максимален комфорт и наслада по време на извършване на водните ритуали.

Какви са основните предимства на нашите пити за душ?

Не малък брой семейства, на които им предстои да извършат ремонт у дома, се насочват към покупката на душ пита. Това е така, тъй като този профил от обзавеждането за баня предлага десетки възможности, от които да се възползвате. Ето и най-съществените от тях:

 • Позволяват на цялото тяло едновременно да се полее с вода, което на практика спестява време за забързания гражданин;
 • Повърхността им за разпръскване е в пъти по-голяма, в сравнение с обикновените смесители за баня;
 • Колкото по-голяма е душ питата, толкова падането на водата се доближава до капки дъжд, обливащи тялото ви;
 • Висококачествените продукти в нашия онлайн магазин са в състояние да гарантират равномерното падане на водата;
 • Сами можете да настройвате интензивността на струята, както и радиуса й;
 • По-високият клас продукти разполагат с най-различни програми, от които да се възползвате, спрямо физиологичните си нужди и желания.

Смятаме, че това са достатъчно основателни причини, за да отделите част от времето си, в което да разгледате богатия ни каталог и да си поръчате точно онази душ пита, отговаряща изцяло на търсенето ви.

Ценовият каталог е съобразен изцяло с предпочитанията на съвременния гражданин. Напълно убедени сме, че покупката на продуктите, достигащи до вас, ще се впишат безпроблемно в заделения ви бюджет.

В случай, че изпитвате колебание в избора си или не сте наясно с функциите и предимствата на този клас обзавеждане за баня, то служителите на TeMax са в готовност да ви съветват и консултират, с цел извършване на правилен избор.

Ние предлагаме на всеки клиент персонално решение. Преливащият каталог от душ пити ви отваря възможност да преобразите изцяло вида на своята баня. Искате да поглезите себе си и семейството си – не губете време, а ни посетете!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Как да избера правилния размер на душ питата за моята баня?

Важно е да направите правилният избора за размера на душ питата във вашата баня, за да може да гарантирате удобството ѝ при използване. Предоставяме няколко практични съвета как да направите правилният избор:
* Измерване на наличното пространство
Измерете свободното пространство в банята и отбележете ширината и дължината, с която разполагате.
* Разгледайте моделите душ пити
В онлайн магазин на Temax.bg се предлагат душ пити с различни размери.
* Съобразете се с височината
Уверете се, че поставяте питата на подходяща височина така, че да е удобна за ползване от всеки член от семейството.

 

 

 

Как се инсталират душ питите?

Инсталацията на душ питите не е трудна стига да знаете как става. Следвайки стъпките, които описваме по-долу може да направите инсталацията сами без помощ от експерт.
* Подгответе мястото
Уверете се, че в банята има условия за поставяне на питата. Прегледайте тавана за неравности и го изчистете добре преди да започнете с инсталацията.
* Ако душ питата се доставя с основа, монтажни профили или други специфични компоненти, уверете се, че всичко е на място.
* Използвайте нивелир за да поставите питата по правилен начин.
Все пак ако възникнат допълнителни въпроси винаги може да се допитате до нашите експерти или да потърсите помощта на професионалист.

 

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от