Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Душ пити

Филтри

1-4 от 4 продукти

 1. ДУШ ПИТА 200*200 КВАДРАТ ХРОМ
  ДУШ ПИТА 200*200 КВАДРАТ ХРОМ
  16,99 лв.
 2. ДУШ ПИТА 6 '' КРЪГ ХРОМ
  ДУШ ПИТА 6 '' КРЪГ ХРОМ
  11,99 лв.
 3. ДУШ ПИТА КРЪГ
  ДУШ ПИТА КРЪГ
  19,99 лв.
Филтри

1-4 от 4 продукти

Душ питите са сравнително иновативен продукт, който бива предпочитан от съвременния и модерен гражданин при обзавеждането на баня. Те са крайно разнообразни, спрямо форма, големина, екстри, функционалности и прочие.

Ако все още не успявате да си представите какво точно представляват душ питите, то следва да ви отговорим, че това са душове, които са вградени или се монтират с късо или дълго рамо.

Съвременният пазар предлага най-разнообразни модели с вертикално или хоризонтално рамо, както и такива, позволяващи да ги монтирате върху стената или други, поставящи се на тавана.

Онези, чиято форма е по-обемна, е препоръчително да се вграждат в тавана. Те разполагат с няколко режима за смесване на водата и честно казано спадат към по-високия клас.

Ние от TeMAx ви съветваме закупената от нас душ пита да се поставя минимум на 20 – 25 см от главата. Това е препоръчителното разстояние, за да изпитате максимален комфорт и наслада по време на извършване на водните ритуали.

Какви са основните предимства на нашите пити за душ?

Не малък брой семейства, на които им предстои да извършат ремонт у дома, се насочват към покупката на душ пита. Това е така, тъй като този профил от обзавеждането за баня предлага десетки възможности, от които да се възползвате. Ето и най-съществените от тях:

 • Позволяват на цялото тяло едновременно да се полее с вода, което на практика спестява време за забързания гражданин;
 • Повърхността им за разпръскване е в пъти по-голяма, в сравнение с обикновените смесители за баня;
 • Колкото по-голяма е душ питата, толкова падането на водата се доближава до капки дъжд, обливащи тялото ви;
 • Висококачествените продукти в нашия онлайн магазин са в състояние да гарантират равномерното падане на водата;
 • Сами можете да настройвате интензивността на струята, както и радиуса й;
 • По-високият клас продукти разполагат с най-различни програми, от които да се възползвате, спрямо физиологичните си нужди и желания.

Смятаме, че това са достатъчно основателни причини, за да отделите част от времето си, в което да разгледате богатия ни каталог и да си поръчате точно онази душ пита, отговаряща изцяло на търсенето ви.

Ценовият каталог е съобразен изцяло с предпочитанията на съвременния гражданин. Напълно убедени сме, че покупката на продуктите, достигащи до вас, ще се впишат безпроблемно в заделения ви бюджет.

В случай, че изпитвате колебание в избора си или не сте наясно с функциите и предимствата на този клас обзавеждане за баня, то служителите на TeMax са в готовност да ви съветват и консултират, с цел извършване на правилен избор.

Ние предлагаме на всеки клиент персонално решение. Преливащият каталог от душ пити ви отваря възможност да преобразите изцяло вида на своята баня. Искате да поглезите себе си и семейството си – не губете време, а ни посетете!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от