Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Във всички наши магазини -15% на всички стоки на 22, 23 и 24 Септември. Отстъпката се начислява в количката.

Панери, касетки и метални кутии

Филтри

1-32 от 112 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 112 продукти

Страница

Декоративните панери на Temax са изключително ценен и полезен артикул, който трябва да присъства във всеки дом. Те са изработени с оригинален дизайн и различни стилове, които правят възможно откриването на подходящ аксесоар за всеки дом и за всеки интериор.

Качество на изработката

Декоративните панери се изработват от естествен дървен материал, като според конкретния модел, дървото може да бъде различен вид. То е изплетено по начин, който да гарантира здравина и дълъг живот, без риск от разплитане и повреда.

Тези артикули се допълват от дизайнерски декорирана подплата, която винаги се подбира в нюанси, които да се допълват успешно с цветовете на дървото, от което е изработен самия продукт.

Материалите на подплатата са висококачествени, като обикновено се залага на 100 % чист памук. Тъй като подплатата предполага необходимост от периодично изпиране, тя лесно може да се маха и слага, когато това е необходимо.

Приложение на панерите

Макар че тези продукти се създават основно с цел да се слага в тях пране, тяхната големина и дизайнерска изработка позволяват да се постигне мултифункционалност при използването.

Ако желаете, можете да съхранявате в тях например играчки, като това ще допринесе за постигането на една чиста и подредена детска стая. Освен това, в тях могат да се държат списания и дори храна.

Разнообразният профил на декоративните кошове ги прави полезен аксесоар, който може да намери своето място във всеки дом. Качеството и изработката позволяват това да се превърне в стилна част от интериора.

Декоративни панери за подарък

Добрата цена и високото качество на изработката позволяват да си спестите обикалянето по магазините и да използвате това като една добра идея за подарък. Можете да закупите подобен декоративен кош за ваши близки, роднини и приятели, стига да сте запознати с интериора на техния дом и да намерите модел, който да го допълва. Предимствата са многобройни:

  • Здравина и качество на изработката;
  • Естествени материали;
  • Добър външен вид;
  • Ниска цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от