Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Във всички наши магазини -17% отстъпка на осветление само на 25 и 26 Март

Панери, касетки и метални кутии

Филтри

1-32 от 129 продукти

Филтри

1-32 от 129 продукти

Декоративните панери на Temax са изключително ценен и полезен артикул, който трябва да присъства във всеки дом. Те са изработени с оригинален дизайн и различни стилове, които правят възможно откриването на подходящ аксесоар за всеки дом и за всеки интериор.

Качество на изработката

Декоративните панери се изработват от естествен дървен материал, като според конкретния модел, дървото може да бъде различен вид. То е изплетено по начин, който да гарантира здравина и дълъг живот, без риск от разплитане и повреда.

Тези артикули се допълват от дизайнерски декорирана подплата, която винаги се подбира в нюанси, които да се допълват успешно с цветовете на дървото, от което е изработен самия продукт.

Материалите на подплатата са висококачествени, като обикновено се залага на 100 % чист памук. Тъй като подплатата предполага необходимост от периодично изпиране, тя лесно може да се маха и слага, когато това е необходимо.

Приложение на панерите

Макар че тези продукти се създават основно с цел да се слага в тях пране, тяхната големина и дизайнерска изработка позволяват да се постигне мултифункционалност при използването.

Ако желаете, можете да съхранявате в тях например играчки, като това ще допринесе за постигането на една чиста и подредена детска стая. Освен това, в тях могат да се държат списания и дори храна.

Разнообразният профил на декоративните кошове ги прави полезен аксесоар, който може да намери своето място във всеки дом. Качеството и изработката позволяват това да се превърне в стилна част от интериора.

Декоративни панери за подарък

Добрата цена и високото качество на изработката позволяват да си спестите обикалянето по магазините и да използвате това като една добра идея за подарък. Можете да закупите подобен декоративен кош за ваши близки, роднини и приятели, стига да сте запознати с интериора на техния дом и да намерите модел, който да го допълва. Предимствата са многобройни:

  • Здравина и качество на изработката;
  • Естествени материали;
  • Добър външен вид;
  • Ниска цена.
Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от