Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Фасадни бои

Филтри

1-26 от 26 продукти

Филтри

1-26 от 26 продукти

Независимо от това, че на пазара навлизат все по-иновативни решения, то боите си остават феномен, когато искаме да променим фасадата на сградата, в която живеем, работим или посещаваме често. Тяхното приложение е все толкова широко и те не престават да бъдат предпочитани сред съвременния гражданин.

Каква фасадна боя да изберете

Разбира се важно е да знаете, че към избора на фасадна боя трябва да се подходи изключително разумно и внимателно. Все пак общия облик на сградата играе не малка роля върху това как тя бива възприемана от околните.

Представете си, че ви предстои да избирате боя за вашия семеен хотел или къща за гости. Навярно стремежът ви се изразява в това да подберете точно онзи продукт, който ще ви дари с краен резултат, за какъвто сте мечтали.

Няколко са основните фактори, които в никакъв случай не бива да подценявате, ако се стремите към постигане на наистина съвършени резултати.

Става въпрос за факторите на средата, характеристиките на основата, климатичните условия, състав на конкретната боя, свойствата й, цената. Смятаме, че това са основните фактори, които да вземете под внимание, когато избирате продукт за освежаване фасадата на сградата.

Когато сте се убедили, че сте добре запознати с боята, прибавена в кошницата ви, то едва тогава можете да преминете към следващата стъпка, а именно извършване на плащането. Всичко се случва в рамките на няколко минути. Не е нужно да чакате часове наред сред опашките в известен търговски център и да губите част от малкото свободно време, което бихте могли да инвестирате в ремонтната дейност.

Нека не забравяме нещо много важно, а то е, че фасадните бои имат и друга роля, а тя е свързана със защитата на повърхността от външни неблагоприятни въздействия. Дори и да си мислите, че цветовото превъплъщение е единственото, което получавате, то помнете, че грешите.

Тук в нашия специализиран сектор, известен под наименованието „Фасадни бои” ще откриете перфектното решение, пасващо изцяло на търсенето ви. В нашия онлайн магазин предлагаме всякакви марки, цветове и разфасовки, които можете да превърнете в основен продукт, с който да освежите облика на сградата. Не губете време, а инвестирайте в разумното и висококачественото!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Каква е разликата между акрилни и силиконови фасадни бои?

На пазара ще намерите два вида фасадни бои: акрилни и силиконови. За нас от Temax.bg е важно да уточним разликата между двата вида, за да ви помогнем по-лесно да направите вашия избор.
Акрилните фасадни бои се характеризират с водната си основа. Те предлагат много добра покриваемост и са устойчиви на атмосферни влияния. Акрилните бои не се нуждаят от много слоеве на нанасяне за постигане на плътен цвят.
Силиконовите фасадни бои съдържат силиконови смоли, които им дават свойството да отблъскват водата и да не задържат влага. Те са устойчиви на замърсявания и лесно скриват несъвършенствата по повърхността.

 

Колко слоя фасадна боя трябва да нанесем?

Отговорът на този въпрос зависи от вида боя и производителя. Състоянието на повърхността също е определящ фактор при нанасянето на допълнително слоеве боя. Понякога се налага нанасянето до 3 слоя боя ако боята не е особено покривна.
Ако повърхността има особен характер или наличието на неравности, които трябва да се покрият по-добре да наложите един допълнителен слой. Цвета на боята също е от значение за определянето на броя слоеве. При нанасянето на свели цветове може да се наложи прилагането на допълнителен слой, за да се запази цвета по-дълго време.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от