Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Фасадни бои

Независимо от това, че на пазара навлизат все по-иновативни решения, то боите си остават феномен, когато искаме да променим фасадата на сградата, в която живеем, работим или посещаваме често. Тяхното приложение е все толкова широко и те не престават да бъдат предпочитани сред съвременния гражданин.

Каква фасадна боя да изберете

Разбира се важно е да знаете, че към избора на фасадна боя трябва да се подходи изключително разумно и внимателно. Все пак общия облик на сградата играе не малка роля върху това как тя бива възприемана от околните.

Представете си, че ви предстои да избирате боя за вашия семеен хотел или къща за гости. Навярно стремежът ви се изразява в това да подберете точно онзи продукт, който ще ви дари с краен резултат, за какъвто сте мечтали.

Няколко са основните фактори, които в никакъв случай не бива да подценявате, ако се стремите към постигане на наистина съвършени резултати.

Става въпрос за факторите на средата, характеристиките на основата, климатичните условия, състав на конкретната боя, свойствата й, цената. Смятаме, че това са основните фактори, които да вземете под внимание, когато избирате продукт за освежаване фасадата на сградата.

Когато сте се убедили, че сте добре запознати с боята, прибавена в кошницата ви, то едва тогава можете да преминете към следващата стъпка, а именно извършване на плащането. Всичко се случва в рамките на няколко минути. Не е нужно да чакате часове наред сред опашките в известен търговски център и да губите част от малкото свободно време, което бихте могли да инвестирате в ремонтната дейност.

Нека не забравяме нещо много важно, а то е, че фасадните бои имат и друга роля, а тя е свързана със защитата на повърхността от външни неблагоприятни въздействия. Дори и да си мислите, че цветовото превъплъщение е единственото, което получавате, то помнете, че грешите.

Тук в нашия специализиран сектор, известен под наименованието „Фасадни бои” ще откриете перфектното решение, пасващо изцяло на търсенето ви. Предлагаме ви всякакви марки, цветове и разфасовки, които можете да превърнете в основен продукт, с който да освежите облика на сградата. Не губете време, а инвестирайте в разумното и висококачественото!

Прочети повече
Филтри

1-32 от 35 продукти

Страница
 1. БОЯ CASA BELLA ЕКСТЕРИОРНА 15Л/1
  БОЯ CASA BELLA ЕКСТЕРИОРНА 15Л/1
  70,99 лв.
 2. БОЯ ФАСАДНА БУЛМАТ 12.5КГ
  БОЯ ФАСАДНА БУЛМАТ 12.5КГ
  35,99 лв.
 3. БОЯ ФАСАДНА БУЛМАТ 25КГ
  БОЯ ФАСАДНА БУЛМАТ 25КГ
  69,99 лв.
 4. БОЯ ФАСАДНА БУЛМАТ 5КГ
  БОЯ ФАСАДНА БУЛМАТ 5КГ
  14,99 лв.
 5. БОЯ ФАСАДНА ЛЕКО УЛТРА БЯЛА 15Л
  БОЯ ФАСАДНА ЛЕКО УЛТРА БЯЛА 15Л
  101,19 лв.
 6. БОЯ ФАСАДНА ЛЕКО УЛТРА БЯЛА 1Л/6
  БОЯ ФАСАДНА ЛЕКО УЛТРА БЯЛА 1Л/6
  8,59 лв.
 7. БОЯ ФАСАДНА ЛЕКО УЛТРА БЯЛА 4Л/1
  БОЯ ФАСАДНА ЛЕКО УЛТРА БЯЛА 4Л/1
  30,79 лв.
Филтри

1-32 от 35 продукти

Страница
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от