Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Органайзери за гардероб

Филтри

1-32 от 91 продукти

Страница
 1. ЗАКАЧАЛКА ДЪРВЕНА 3БР 6751
  ЗАКАЧАЛКА ДЪРВЕНА 3БР 6751
  9,99 лв.
Филтри

1-32 от 91 продукти

Страница

Добрата организация и подредба на елементите във вашия дом е от ключово значение за комфорта, който ще изпитвате в ежедневието си.

Ако пространството в дома ви е по-малко, подредбата на вещите е това, което може да създаде усещане за по-голям простор. Обратното също е вярно – колкото и просторен да е домът ви, ако вещите са разхвърляни и мебелите не са компактно подредени, той-ще изглежда по-малък и неприветлив.

Едно от местата в дома, в които е най-вероятно да настъпи хаос, е гардеробът. Колкото и да се стараем е неизбежно отвреме навреме да се натрупат дрехи и да изпитваме затруднение да намерим онова, което ни е необходимо.

Ето защо, за вашия максимален комфорт, от TeMax.bg подбрахме изчерпателна колекция органайзери за гардероб на изключително достъпни цени, с които да се радвате на постоянен ред.

Какви органайзери за гардероб ще намерите при нас

Хаосът от предмети, които не са прибрани на подходящи места, може да ви натовари психически и да отнеме от уюта, който бихте могли да изпитвате у дома.

Помощните елементи за организиране, съхранение и опаковане могат коренно да подобрят нивото на комфорт, което изпитвате в ежедневието си. Кутиите за съхранение или органайзерите за дрехи улесняват достъпа до вашите вещи и лесното им намиране във всеки един момент.

Органайзерите са удобни и когато ви се налага да пренасяте багаж. Подредбата на вещи може да освободи допълнително пространство, което бихте могли да оползотворите за различни нужди.

Сред нашата колекция органайзери за гардероб ще намерите всичко, което ви е необходимо за да се насладите на ред и комфорт, през цялата година, а именно:

 • Дървени закачалки;
 • Закачалки с куки;
 • Закачалки за врата;
 • Закачалки с вакуум;
 • Калъфи за дрехи;
 • Кутии за съхранение;
 • Текстилни органайзери;
 • Торби с вакуум за дрехи.

Качествените калъфи и органайзери за дрехи са едни от най-практичните начини да подредите гардероба си и да си осигурите лесен достъп до своите вещи. Висящите органайзъри могат да превърнат неизползваемото пространство в използваемо и да увеличат обема от вещи, които можете да съхранявате.

TeMax.bg - всичко за идеалния дом

Всеки детайл от интериора е важен, за да се радвате на уютен и удобен дом. При нас ще намерите не само визуална естетика в елементите за вашия интериор, но и функционалност, ефективност и качество.

Стремим се непрекъснато да разширяваме гамата от предлагани продукти, за да отговорим на нуждите и вкусовете на всеки индивидуален потребител.

През годините сме доказали, че това, което подбираме, е най-доброто от българските и световни производители, а качеството на продуктите ни е гарантирано.

Разгледайте колекциите ни и ще се уверите, че TeMax.bg е правилното място за обзавеждането на вашия дом.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от