Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Щори

Филтри

1-32 от 76 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 76 продукти

Страница

Създаването на атмосфера в една стая никога не е било толкова лесно с щорите от TeMax.bg. Тяхното богато разнообразие позволява на потребителите не само да затъмнят едно помещение, но и да оцветят светлината, която влиза в него по най-различни начини – ето как можем ние да ви помогнем с това.

Какви щори ще откриете тук

Щорите са единствената добра алтернатива на пердетата и завесите, особено имайки предвид пространства, които са ограничени и при, които честото вдигане и сваляне е необходимо. Затова тук можете да намерите щори под всякаква форма и от различни материали, като:

  • Тръстикова;
  • Алуминиева – хоризонтална;
  • Платнена с прозрачен текстил;
  • Плътна на руло.

Всеки един вид има своите предимства, като нашата препоръка, е да наблегнете на функционалността, на първо място, и след това да следите за естетика. Нужно е една щора да бъде добре оразмерена спрямо прозореца или вратата, която ще покрива, като нейната дължина трябва да съответства и пасва на мястото, в което ще се прилага.

Има щори, които могат да се монтират директно на дограмата, има и такива, които са предназначени за висене над прозорец, но те са по-рядко срещани. В зависимост от материала на щората, можете да получите топъл лъч светлина, или изцяло да блокирате слънцето.

Как да изберете правилната щора за дома

Изборът на щора за домашни условия зависи от самото помещение, размера на прозорците и вратите на терасата, както и това колко често ще се ползват. Алуминиевите хоризонтални щори са страхотен избор, за тези от вас, които искат изцяло да блокират светлината и видимостта.

Тяхната поддръжка е доста лесна и изисква бърсане на прах или миене с вода – за сметка на това нямат толкова нежен облик, както текстилните продукти например.

Ако търсите малко повече атмосфера и не искате абсолютно да затъмните една стая, тогава текстилните варианти са правилния избор. Някои модели имат редуващи се парчета плат с различна прозрачност, като така позволяват за лесното пускане на светлина в стаята.

Ако искате да блокирате всякакви видимост, просто напасвате плътните парчета от ролковата щора и така получавате изцяло лично и полу-затъмнено пространство.

Какво прави TeMax.bg лидер на пазара

Това, което ни издигна над конкуренцията е нашето старание винаги да доставим възможно най-добрите продукти на нашите клиенти, на възможно най-ниската цена. Качеството за нас е особено важно, затова и работим директно с производителите, за да сме сигурни, че това, което виждате тук отговаря на вашите стандарти.

Освен това условията на пазаруване, бързата и безплатна доставка на поръчки над 300лв и цялостният професионализъм на екипа ни, са част от уравнението на успеха ни.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от