Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Щори

Филтри

1-32 от 84 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 84 продукти

Страница

Създаването на атмосфера в една стая никога не е било толкова лесно с щорите от TeMax.bg. Тяхното богато разнообразие позволява на потребителите не само да затъмнят едно помещение, но и да оцветят светлината, която влиза в него по най-различни начини – ето как можем ние да ви помогнем с това.

Какви щори ще откриете тук

Щорите са единствената добра алтернатива на пердетата и завесите, особено имайки предвид пространства, които са ограничени и при, които честото вдигане и сваляне е необходимо. Затова тук можете да намерите щори под всякаква форма и от различни материали, като:

  • Тръстикова;
  • Алуминиева – хоризонтална;
  • Платнена с прозрачен текстил;
  • Плътна на руло.

Всеки един вид има своите предимства, като нашата препоръка, е да наблегнете на функционалността, на първо място, и след това да следите за естетика. Нужно е една щора да бъде добре оразмерена спрямо прозореца или вратата, която ще покрива, като нейната дължина трябва да съответства и пасва на мястото, в което ще се прилага.

Има щори, които могат да се монтират директно на дограмата, има и такива, които са предназначени за висене над прозорец, но те са по-рядко срещани. В зависимост от материала на щората, можете да получите топъл лъч светлина, или изцяло да блокирате слънцето.

Как да изберете правилната щора за дома

Изборът на щора за домашни условия зависи от самото помещение, размера на прозорците и вратите на терасата, както и това колко често ще се ползват. Алуминиевите хоризонтални щори са страхотен избор, за тези от вас, които искат изцяло да блокират светлината и видимостта.

Тяхната поддръжка е доста лесна и изисква бърсане на прах или миене с вода – за сметка на това нямат толкова нежен облик, както текстилните продукти например.

Ако търсите малко повече атмосфера и не искате абсолютно да затъмните една стая, тогава текстилните варианти са правилния избор. Някои модели имат редуващи се парчета плат с различна прозрачност, като така позволяват за лесното пускане на светлина в стаята.

Ако искате да блокирате всякакви видимост, просто напасвате плътните парчета от ролковата щора и така получавате изцяло лично и полу-затъмнено пространство.

Какво прави TeMax.bg лидер на пазара

Това, което ни издигна над конкуренцията е нашето старание винаги да доставим възможно най-добрите продукти на нашите клиенти, на възможно най-ниската цена. Качеството за нас е особено важно, затова и работим директно с производителите, за да сме сигурни, че това, което виждате тук отговаря на вашите стандарти.

Освен това условията на пазаруване, бързата и безплатна доставка на поръчки над 300лв и цялостният професионализъм на екипа ни, са част от уравнението на успеха ни.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

От какъв материал са изработени щорите?

В онлайн магазина на Temax.bg има многообразие от щори изработени от различни материали. Най-често срещаните от тях са дърво, PVC, плат, алуминиеви щори. Всеки един материал предлага своите предимства.Дървените щори например имат много автентичен и модерен вид и придават на помещението топъл вид. Предимство на алуминиевите щори са лекотата и издръжливостта. Тези щори могат да се използват много дълго време и се поддържат лесно. Текстилните щори се предлагат в няколко вида ролетни, плистени или вертикални. Те се замърсяват по-лесно и изискват честа поддръжка.

 

Как да изберете правилният размер щори?

Много от производителите предлагат стандартни по размер щори, които се предполага, че са подходящи за монтиране на всеки прозорец. Въпреки това ние ви съветваме винаги да измервате широчината и височината на прозореца преди да направите поръчка.Има случаи, когато трябва да вземете в предвид и добавките около прозореца за монтаж. Някои типове щори изискват добавянето на допълнителни размери към ширината и дължината, за да може да се монтират по правилен начин.Понякога прозорците нямат стандартни размери и се налага да заявите изработването на щори по поръчка. В такъв случай най-добре експерт да посети дома ви и да направи нужните измервания, за да се изработят правилните размери.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от