Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Фототапети

Филтри

1-31 от 31 продукти

Филтри

1-31 от 31 продукти

Фототапетите имат много важна роля в един дом – те предоставят възможността за постигане на тотално индивидуален подход при интериорното обзавеждане на един дом.

От TeMax.bg сме наясно, че всяко домакинство трябва да разполага с възможно най-доброто за своите нужди – затова тук направихме селекция от фототапети, с които можете да добавите към уникалността на своя дом.

Всеки продукт е направен с вдъхновение от снимка с висока резолюция, с която можете да видите всеки малък детайл, без грозни артефакти, които да ви изкарат от историята, която картината разказва.

Какво са фототапетите

Фототапетите някога бяха много популярни и през 21-ви век се завръщат на преден план като един доста добър избор за обзавеждане на един дом. Това е така поради една проста причина – модерните камери са доста по-добри в улавянето на красиви кадри с високо качество.

За да гарантираме, че това, което поставите на стената си изглежда наистина добре, ние използвахме стокови снимки с резолюция 8К – една от най-високите възможни резолюции на света.

Така знаем със сигурност, че снимката, която ще се принтира на тапет, ще изглежда безупречни, без шум в кадъра нито с наличието на неприятни артефакти. Всичко това кулминира в наистина шикозно изпълнение подходящи за всеки дом в България.

Плюсовете на модерните фототапети

Модерните фототапети се принтират върху дебели, здрави и равни тапети, които са перфектната основа за принтиране на кадри с висока резолюция. Освен здравината на самия тапет, вие също така ще се насладите на напълно безупречни кадри от множество сюжети – няма смисъл да ги описване – казано, е че една снимка изказва 1000 думи – погледнете сами.

Поради високата резолюция на всеки кадър, ние можем да ви покажем детайли, които иначе бихме пропуснали. С такъв вид тапет е сякаш да имате цяла картина за стена, което е доста внушителен ход за тези от нас, които са истински цените на естетиката и красотата.

Разгледайте нашия каталог от предложения и направете красива добавка към своя дом още днес, без да се налага да правите компромис с други интериорни решения на дома си.

Добавете тези кадри към дома си и позволете стените в кухнята или хола сами да говоря за себе си – те са историята, която не спира да разказва.

Защо да купите своите тапети от TeMax.bg

Причината да закупите своите тапети именно от TeMax.bg е понеже тук всички избори ви позволяват да се насладите на едно красиво творение. Не забравяйте, че нашата роля тук е да ви помогнем да намерите красотата в живота, а с тази селекция ви позволяваме да направите точно това.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от