Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Храни и лакомства

Филтри

1-32 от 63 продукти

Страница
 1. ПАУЧ FELIX ЗА КОТКИ 4х85ГР
  ПАУЧ FELIX ЗА КОТКИ 4х85ГР
  4,99 лв.
 2. ПАУЧ FELIX ЗА КОТКИ ГОВЕЖДО 12х85ГР
  ПАУЧ FELIX ЗА КОТКИ ГОВЕЖДО 12х85ГР
  11,99 лв.
Филтри

1-32 от 63 продукти

Страница

Домашните любимци – те са много повече от просто животно – те са част от семейството, която заслужава нашата безусловна любов.

Като част от грижите за нашите любими животинки, екипът на TeMax.bg направи специална категория за храна за домашни любимци от доверени източници и първокачествени продукти.

Без значение дали имате хамстер, лабрадор или стар котарак – тук ще откриете техните любими храни и лакомства, с които да добавите към тяхната диета.

Баланс между вкусно и здравословно – всичко за любимците

Това да изберете правилната храна за своя домашен любимец не е лесна задача. Първо от вас се изисква внимателно да наблюдавате поведението на своето любимо животно – така ще определите дали тази храна им понася.

След това е важно да обърнете внимание и на съдържанието на храната – някои породи кучета и котки проявяват кожна хиперчувствителност към конкретни храни. Ако вашето куче или котка изпитват необясними раздразнения на кожния епидермис, то има вероятност да страдат от хранителна алергия.

За щастие изложените тук храни идват с пълно описание на съдържание, за да знаете точно какво давате на своите любимци.

Какви видове храни за домашни любимци предлагаме

Изложените тук храни за домашни любимци могат да се обобщят по следния начин:

 • Мокри и сухи храни за кучета;
 • Мокри и сухи храни за котки;
 • Храни за морски свинчета;
 • Специализирани храни за гризачи;
 • Микс храни за птици;
 • Лакомства за грижа за зъбите за котки и кучета;
 • Лакомства за профилактика на стомаха.

Здравето на едно животно минава през неговия стомах, затова е важно да избирате внимателно какво давате на своя любимец. Изложените тук продукти идват от добре признати и доверени световни производители, както и от местни фермери.

От TeMax.bg се стараем да поддържаме баланс между изобилието на световния пазар и предимствата на българското производство.

Добър пример за това са лакомствата тип „кокал”, които са вкусен и здравословен начин да разчешете венците на своите домашни любимци. Те са трайни и могат да дадат забавления за вашия космат любимец с часове.

Котките също имат централна позиция, като най-любимия четириног другар на човека, ако вашата идея за добра грижа минава през храната то при нас винаги ще имате какво да намерите.

Първият избор на всеки ветеринар – TeMax.bg

При консултация с вашия ветеринар, вие ще се убедите, че най-добрият избор за вашия домашен любимец са известните марки храни.

Те идват не само с препоръка от световната ветеринарна организация, но и с реални тестове за здравословните ефекти над домашните любимци – ако не искате да рискувате, то тогава избор е един – TeMax.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от