Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Сейфове

Филтри

1-7 от 7 продукти

Филтри

1-7 от 7 продукти

Сейфовете са абсолютният начин да подсигурите физическата си собственост, без риск, без притеснение и без чудене дали всичко затворено е наистина в безопасност.

Изберете от цял набор различни видове сейфове, от механични до електронни и дори такива с отключване с пръстов отпечатък.

Намерете правилната форма, размер и дълбочина и съхранявайте своите ценни вещи, книжа или огнестрелни оръжия на далеч от нежелан поглед или допир.

С новата колекция от различни по рейтинг преносими трезори, вие можете да изберете идеалното място и да монтирате сейфа си, там където вие чувствате, че е най-добре.

Кой е най-сигурният сейф

Най-сигурните малки трезори са тези, за които никой не знае – но ако се налага повече от един човек да знае за един сейф, то най-добрите ще са тези с пръстов отпечатък и защитни механизми.

За да работи един подобен сейф правилно той се нуждае от електричество и електричен заряд. Те не се включват към централното електрозахранване, а имат собствено такива, което е изцяло независимо от глобалната мрежа.

Тяхната калибровка е невероятно чувствителна, като пробата на отваряне без отпечатък или с грешен отпечатък заключва сейфа до въвеждане на специфичен код с отпечатък.

Има дори продукти, които са свързани със специална система за сигурност, която уведомява за неправомерното отваряне – могат да се свържат с частна охранителна компания.

Какви сейфове предлагаме

Тук можете да намерите наистина богато разнообразие от сейфове, от трезори за лаптопи до такива за ценни книжа, парични средства, трезори тип каса и дори трезори с голям капацитет.

Нашата селекция може да се раздели на два основни вида трезори – механични и електронни. Механичните са класически избор, които е нискотехнологичен, но доста надежден избор – електронните са високотехнологични и трудни за разбиване, но са по-скъпи като цена.

Цената на вашия сейф зависи от неговия размер, дебелината на стоманата и механизмите на заключване.

Най-обемистите трезори са тези използвани в банки и други финансови учредения. Те се ценя за тяхната дискретност, но и невероятно висока степен на защита.

При нужда те могат да бъдат тотално заключени, така че дори служителите да не могат да ги отворят.

Някои трезори имат глобална защитна система, която комуникира с органите за сигурност, така всяко нерегламентирано отваря се засича и докладва.

Защо всяко семейство намирам полза от TeMax.bg

Причината всяко семейство да намира полза от пазаруването си в TeMax.bg е понеже тук има за всеки по нещо. При нас има играчки за децата, инструменти за татко и мама, както и градински мебели за баба и дядо – всичко най-ценно на едно място и то на доста добра цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от