Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Маркиращи инструменти

Филтри

1-29 от 29 продукти

Филтри

1-29 от 29 продукти

Без маркиране на дължини, размери и центрове, човек трудно може да прецизира своята работа. Ако искате да останете точни и да държите вашите резултати предвидими и прави, тогава имате нужда от специфични маркиращи инструменти.

На TeMax.bg можете да намерите всичко от най-основното до най-специфичното, и то да го намерите на отлична цена, с прекрасни разновидности подходящи за всяка потребност.

Кои са най-полезните маркиращи инструменти

Маркиращите инструменти, които ще намерите при нас могат да се класифицират по два начина – механични и химични. Химичните инструменти за маркиране са тези с химичен пълнител, които оставят перманентна или трудна за изтриване следа.

Най-очевидните са перманентните маркери, най-добре използвани за маркиране гладки повърхности като стъкло, метал и керамика. Въпреки тяхното име, перманентните маркери могат да се изтрия, но са значително по-издръжливи на слънце, мазнини, масла и вода.

Механичните методи за маркиране са центровете за метал, които изискват удар, за да нанесат следа по твърда повърхност, като черен или цветен метал. Те служат както за локализация и прецизиране на дупка, така и за маркиране на най-различни вектори.

След това има отвеси за мерене на паралелен отвес, както и връв с различни на цвят креда. Кредата се избира според предпочитанията на оператора, както и в зависимост от цвета на основата върху, която ще се маркира – идеята е кредата да е ясно видима.

Как да подберем маркиращите инструменти

За да маркирате нещо правилно ви трябва правилно отмерване, но също така ви трябват маркиращи инструменти, които оставят ясна следа.

Ако искате да отбележите дълга, права черта с видима следа, която няма да изчезне при по-силен вятър, то тогава имате нужда от по-тежка и ярка креда.

Кредата е прахообразно вещество на основата на тебешира, което вещество може да варира в размер на частиците, което определя тяхната тежест. Кредата е нетоксична, но не е особено подходяща за маркиране върху мокри или гладки повърхности.

Ако маркирате върху метал и искате повече сигурност, то тогава имате нужда от шлосерски център. Те са с омекотена дръжка, но с изключително твърдо острие, което е с лекота маркира и вдълбава дори по-твърдите и закалени метали.

TeMax.bg ви помага да се справите там, където е трудно

Когато човек изпитва трудност да се справи сам или с наличните му ръчни инструменти, значи той има нужда от конкретна помощ.

Такава помощ можете да намерите с лекота на TeMax.bg – мястото, на което хиляди българи идват да закупят нужното, за да продължат и завършат своя проект.

Няма значение дали обновявате банята или пазарувате за домашния си любимец – тук ще откриете всичко нужно за вашето професионално и битово ежедневие.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от