Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Подови настилки

Филтри

1-32 от 844 продукти

Филтри

1-32 от 844 продукти

От както човек строи домове, къщи и жилища, неговата цел е да създаде уют и удобство. И тъй като всичко започва от основите, неговата представа за уют започва от това, с какво е покрит пода.

В модерния свят, много от постройките са с подова основа от бетон, който е студен и не чак толкова приветлив, особено през зимата. За щастие има най-различни подови настилки, с които не само да затоплите дома си, но и да създадете това така първично чувство на уют и комфорт, което нашите прадеди са търсили.

Какви подови настилки ще откриете в тази категория

Тук ще откриете всякакъв вид подови настилки, от балатум до изтривалки, килими, мокети, изкуствена трева, пътеки, постелки както и други не-текстилни продукти от различен произход. И тъй като всеки има предпочитание относно това с какво ще бъде покрит пода на неговото жилище, ние от TeMax.bg решихме да дръпнем завесата на изобилието, за да се наслаждавате на многото налични избори.

Мокетите, например, са масово явление на запад, тъй като те се постилат веднъж и мигновено затоплят помещението за кратко време. Дори без особено голяма инвестиция в топлоизолация на пода, когато има мокет, един човек може да се зарадва както на неговите шарки, така и на топлина, която отразява.

Балатумът, от друга страна, е класически избор за мокри помещения като кухни, тъй като е доста лесен за почистване и е изключително разнообразен в своите цветове, шарки и гами. Като един от най-достъпните избори на пазара, балатумът е лесен за монтаж и демонтаж и си отива с доста различни по цвят и дизайн настилки за под.

Как да изберете правилните за вас подови настилки

Свободата на избор не винаги е лесна за обуздаване, за това, ако не сте сигурни какво точно бихте искали за дома си, и искате да чуете експертно мнения за предимствата на различните предложения, можете да се свържете с нас по всяко време.

Важно е при избор на килим, постелка или изтривалка, да съобразите това къде ще ги полагате, каква е функцията на помещението и дали можете да смогнете с тяхната поддръжка. Същото важи и за балатумите както и различните плочки.

Защо да пазарувате през онлайн портала на TeMax.bg

Понеже ние можем да ви дадем истинска гаранция за качеството на всеки закупен от нас продукт. Всеки сантиметър, всички дизайни - от най-сложните и пищни, до най-семплите и лесни за създаване, всеки един от тях ще бъде на най-високото възможно качество – и това, защото ни имате доверие и а то има значение за нас.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Мокет или килим да избера за вкъщи?

Мокетите и килимите се различават по размери, дизайн и изработка, текстура, гъстота на нишките и вид на влакното. Мокетът се използва основно за покриване на цялата площ на пода, докато килимите се предпочитат за полагане върху определени части.
В дизайнерско отношение, мокетите се предпочитат в по-съвременните минималистични интериори, докато килимите са любим избор за създаване на по-винтидж интериор или създаване на функционален уют в определени кътчета от дома.
Обикновено мокетите вкопчват в себе си по-малко мърсотия заради по-късите влакна и по-голямата им гъстота. Като мека подова настилка, те се предпочитат за домове с домашни любимци, тъй като козината им се почиства по-лесно от мокета. В TeMax.bg ще откриете страхотни модели и на двата варианта подови настилки.

 

Колко често трябва да се почистват меките подови настилки?

Експерти съветват меките настилки да се почистват с прахосмукачка поне 2 пъти седмично. Ако у дома имате пътеки и постелки, върху които има силен трафик, например са поставени в антрето, точно пред входа, където си сваляте обувките, е важно те да бъдат почиствани всеки ден. Това ще предотврати разпространяването на мърсотията в целия дом.Що се отнася до щателното мокро почистване на килими, мокети, пътеки и постелки, необходимо е то да се извършва поне веднъж на 12 месеца.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от