Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Лепене и запояване

Филтри

1-17 от 17 продукти

Филтри

1-17 от 17 продукти

Лепенето и запояването на водопроводни тръби доведе до революция в строителната индустрия. Тези методи на затваряне на водни цикли не само правят самият процес по изграждане на ВиК системи, по-бърз, но и значително по-евтин.

Всичко това не е възможно без правилните инструменти за лепене и запояване. За щастие такива електрически инструменти можете да намерите точно тук на TeMax.bg в най-новата ни категория за специализирани и универсални инструменти за запояване, лепене и топло обдухване.

Какви видове инструменти за лепене и запояване предлагаме

Първото разграничение на инструментите, които можете да намерите тук, е в тяхното предназначение. Има три основни вида предназначения – поялници за електроника, поялници и лепачки за полиетиленови тръби, и пистолети за топъл въздух.

Всички тези инструменти варират не само в собствените си категории по възможност и полезност, но и като цяло могат да варират като полезност от модел до модел.

Добър пример за това са поялниците за тръби – те варират по няколко параграфа. Първо те варират в размера на тръбите, които могат да лепят – някои са за по-малки тръби, а други са за по-големи.

След това варират относно температурата, до която могат да нагряват. Тази бързина и степен на нагряване диктуват не само колко бързо се стига до точка на готовност за работа, но и какви материали могат да се лепят.

Кога да изберете какъв инструмент за лепене и запояване

Ако търсите инструмент за залепване на водоносни тръби за дома, офиса или индустриални цели, то тогава трябва да изберете полиетиленовите поялници за тръби.

Когато имате афинитет към електрониката и търсите удобен, надежден и сигурен начин да запоите компоненти към платки, то тогава се нуждаете от поялник за електроника.

А ако искате да сваляте винилови стикери, да опъвате винили или дори да сваляте боя от метал, то тогава трябва да се насочите към пистолетите за топъл въздух.

Тези инструменти варират в температурата, която могат да достигнат, удобството за работа, както и режимите на работа – бавно нагряване с висока температура, или бързо нагряване с по-ниска температура.

Можете и дори да намерите акумулаторни инструменти, като те предлагат предимствата на мобилността и лекотата, за сметка на продължителността на работата.

TeMax.bg – понеже за вас удобството от качеството е най-важно

От TeMax.bg напълно осъзнаваме, че разочарованието от некачествената покупка трае значително по-дълго време от удоволствието от спестените пари.

Затова на сайта си предлагаме инструменти за лепене и запояване от високо качество, не само за професионална, но и домашна употреба. Уверете се в това сами още сега и си спестете разочарованието от нискокачествените инструменти.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от