Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Поялници

Ние от TeMax ви осигуряваме достъп до изключително висок клас поялници, които вярваме, че ще отговорят безпогрешно на вашето търсене. Внимателно и прецизно сме селектирали тази палитра, от която можете да се възползвате във всеки един момент.

В епицентъра на политиката ни заляга стремежът да осигуряваме най-доброто на нашите потребители, като им създаваме предпоставка за една добре извършена инвестиция.

Ако се нуждаете от съвет или консултация, то по всяко едно време бихте могли да се възползвате от безплатните ни консултантски услуги, нашите служители са на разположение за вас и са в готовност да ви помогнат за разрешаването на най-сложния казус.

Ние сме наясно с това, че на човек рядко му се налага да извършва покупка на поялник и заради това ще ви изложим достатъчно количество информация, което подробно ще ви разгърне за какво се използва този инструмент и какво всъщност представлява той.

Поялници – видове, същност и употреба

За никого от вас не е тайна, че този уред се използва за да се свържат отделни елементи в едно цяло, посредством спояване. За да се случи това, то необходимо е самите метални елементи да се нагреят и по този начин се извършва съединяването.

След като протече процеса по изстиване, то между отделните части вече се създава една изключително надеждна връзка и човек може да бъде сигурен, че споеното от него не подлежи на коментар и няма да се налага повторно прилагане на процедурата. За разлика от заваряването, при спояването металните части не се стопяват, те запазват своята цялост на 100 процента.

Единствено се образува много тънък слой от припоя, който всъщност е едва забележим особено за онези от вас, които не са професионалисти в тази област.

Съвременните поялници биват два основни вида: електрически и газови. Това се определя, посредством източника на енергия. Преди години всички поялници са били с външно подгряване, но с развитието на технологията те значително са се изменили и днес всички вие имате възможността да се превърнете в собственици на същински произведения на изкуството, които да ви гарантират не само надеждност и дълъг експлоатационен период, но и успешен завършек на вашата дейност.

Защо да изберете TeMax за покупката на поялници?

Разнообразни са причините, подтикващи ви да изберете нашия онлайн магазин, от който да извършите покупка на поялник. На първо място е разнообразието, достигащо до вас. То ви позволява да направите добре информиран избор. Имате възможността да сравнявате и разгледате внимателно предварително набелязаните от вас артикули и едва след това да вземете решение.

В случай, че изпитвате затруднение, то бихте могли да се обърнете към служител от нашия онлайн магазин, който да ви съветва, относно приложимостта и функционалността на продуктовата ни гама. Един от нашите плюсове се състои в това, че днес ние предлагаме перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което всички вие да се възползвате.

Бъдете разумни и прагматични. Доверете се на TeMax – перфектният избор за модерния гражданин.

Прочети повече
Филтри

1-3 от 3 продукти

 1. ПОЯЛНИК 60W RD-SI02 С ОСТЪР ВРЪХ/1 БР.
  ПОЯЛНИК 60W RD-SI02 С ОСТЪР ВРЪХ/1 БР.
  11,99 лв.
 2. ПОЯЛНИК 60W RD-SI05 ПЛОСЪК ВРЪХ ИЗВИТ/1
  ПОЯЛНИК 60W RD-SI05 ПЛОСЪК ВРЪХ ИЗВИТ/1
  11,99 лв.
 3. ПОЯЛНИК RD-SI01 40W С ОСТЪР ВРЪХ/1 БР.
  ПОЯЛНИК RD-SI01 40W С ОСТЪР ВРЪХ/1 БР.
  10,99 лв.
Филтри

1-3 от 3 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от