Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Лозаро-винарство

Филтри

1-32 от 129 продукти

Филтри

1-32 от 129 продукти

На всеки един от вас е известно, че през летните месеци от годината не малко хора запрятат ръкави и се залавят с една не лесна задача, а именно подготовката на зимнина, която да се консумира през студените дни.

За да се справите с тази ваша отговорност, то навярно ще са ви необходими помощници за домашно консервиране. Под „помощници” имаме предвид основно бидони и притисквач за бидони.

Домашно консервиране – разнообразие от продукти, които да превърнете във ваша собственост

В тази категория сме се постарали до вас да достигат не малко на брой съдове, в които да съхранявате приготвените от вас домашни вкусотии. Нашата цел е да улесним цялата тази процедура, като на ваше разположение са различни видове бидони, които се отличават един от друг спрямо вместимостта си и цената, на която достигат до потребителите.

Гарантираме ви, че с тяхната намеса приготвянето на зимнина навярно ще се превърне в детска игра, а самото и складиране ни най-малко не би ви създало дискомфорт или неудобство.

Ние от TeMax знаем кое е най-добро за нашите клиенти и им го предоставяме на цени, достъпни за масовите потребители. Ние сме едни от първите, които успяват да наложат перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което да се възползвате неограничено и по всяко едно време.

В случай, че имате някакви запитвания, то не се колебайте да се свържете със служител от онлайн магазина ни. Той ще ви съветва относно спецификите и предназначението на продуктите, предлагани в тази категория. Гарантираме ви, че материалите, използвани при направата им, са от висок клас и това предвещава дълъг експлоатационен период и надеждност по време на ползване.

Ние от TeMax ви осигуряваме не просто бидони, в които да поставяте любимата зимнина, ние сме ваши помощници и при нейното съхранение. Притисквачите за бидони са перфектното решение, ако не искате лоша съдба да сполети приготвените от вас кисели краставички или често използваното през студените дни зеле, съчетаващо се перфектно с месо по ваше предпочитание.

Доверете се на нас, защото ние знаем какво да ви предложим. Инвестирайте в покупката на продукти в категорията „Домашно консервиране” и няма да съжалявате за направения избор.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от