Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Аромати и добавки

Филтри

1-30 от 30 продукти

Филтри

1-30 от 30 продукти

Спиртоварството и пивоварството са точни науки, които се занимават с прецизирането на различните химични и захарни стойности в спиртни и алкохолни течности.

Ролята на един любител или професионалист е да наблюдава съдържанията на захар и алкохол. В различни етапи е възможно и да се сложат аромати и добавки, които да позволят значително повече контрол върху протичащите процеси и крайните резултати.

С какви аромати и добавки разполагаме

Това, с което разполагаме, са продукти за силни спиртни алкохоли като ракиени изделия, шербет, вина – черни и бели, розета и други типове алкохоли с по-високо или ниско съдържание на спирт.

От гледна точка на потребителя, всеки артикул е обозначен и идва с инструкции за ползване, като за да се постигнат желаните ефекти е препоръчително инструкциите да се следят.

Наясно сме, че има и гледната точка за това, че пивоварството е преживяване, свързано с възходите и паденията на опита, за това предлагаме и различни инструменти, с които можете да постигнете това.

Не е нужно да сте учен, за да направите еликсир, който да ви прославя, но е нужна някаква доза разбиране на процесите, кога да се намесите и кога да ги оставите намира.

Защо се използват различните добавки и аромати

Както споменахме по-горе, различните добавки и аромати, които ще намерите тук, се използват, за да се контролира не само съдържанието на алкохола, но и за задаване на цвят и дори привкус.

В сферата на спиртоварството и пивоварството е обществена тайна, че вината са едни от най-капризните алкохоли за създаване.

За процеса на правене на вино е нужна апаратура, прецизност и опознаване на киселинността, като през различните етапи на ферментиране се използват различни вещества.

Те не само позволяват на спиртовара да контролира биомасата, но и му дава възможност за постигане на значително по-предвидими крайни резултати.

Чрез нашите добавки и аромати, вие ще сте способни да стандартизирате процеса на производство и така да постигнете значително по-добри резултати от предишни пъти.

Ако не сте сигурни кое за какво служи, тогава можете да се свържете с нашите екипи, или да посетите едни от най-известните форуми за производство на алкохол.

Каква гаранция ще ви даде TeMax.bg

Като ценителите на тъмните и светлите алкохоли, ние от TeMax.bg използваме личното си пристрастие, за да ви доставим само най-доброто, което е налично на пазара.

Вярваме, че всеки клиент, без значение от мащаба на неговата дейност, трябва получи достъп до най-доброто, без да се налага да прави компромис с качеството на продукцията заради цената на нашите предложения.

Близката ни работа с производители и доставчици ни позволява да ви дадем точно това и то на изключително достъпна цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от