Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Аромати и добавки

Филтри

1-23 от 23 продукти

Филтри

1-23 от 23 продукти

Спиртоварството и пивоварството са точни науки, които се занимават с прецизирането на различните химични и захарни стойности в спиртни и алкохолни течности.

Ролята на един любител или професионалист е да наблюдава съдържанията на захар и алкохол. В различни етапи е възможно и да се сложат аромати и добавки, които да позволят значително повече контрол върху протичащите процеси и крайните резултати.

С какви аромати и добавки разполагаме

Това, с което разполагаме, са продукти за силни спиртни алкохоли като ракиени изделия, шербет, вина – черни и бели, розета и други типове алкохоли с по-високо или ниско съдържание на спирт.

От гледна точка на потребителя, всеки артикул е обозначен и идва с инструкции за ползване, като за да се постигнат желаните ефекти е препоръчително инструкциите да се следят.

Наясно сме, че има и гледната точка за това, че пивоварството е преживяване, свързано с възходите и паденията на опита, за това предлагаме и различни инструменти, с които можете да постигнете това.

Не е нужно да сте учен, за да направите еликсир, който да ви прославя, но е нужна някаква доза разбиране на процесите, кога да се намесите и кога да ги оставите намира.

Защо се използват различните добавки и аромати

Както споменахме по-горе, различните добавки и аромати, които ще намерите тук, се използват, за да се контролира не само съдържанието на алкохола, но и за задаване на цвят и дори привкус.

В сферата на спиртоварството и пивоварството е обществена тайна, че вината са едни от най-капризните алкохоли за създаване.

За процеса на правене на вино е нужна апаратура, прецизност и опознаване на киселинността, като през различните етапи на ферментиране се използват различни вещества.

Те не само позволяват на спиртовара да контролира биомасата, но и му дава възможност за постигане на значително по-предвидими крайни резултати.

Чрез нашите добавки и аромати, вие ще сте способни да стандартизирате процеса на производство и така да постигнете значително по-добри резултати от предишни пъти.

Ако не сте сигурни кое за какво служи, тогава можете да се свържете с нашите екипи, или да посетите едни от най-известните форуми за производство на алкохол.

Каква гаранция ще ви даде TeMax.bg

Като ценителите на тъмните и светлите алкохоли, ние от TeMax.bg използваме личното си пристрастие, за да ви доставим само най-доброто, което е налично на пазара.

Вярваме, че всеки клиент, без значение от мащаба на неговата дейност, трябва получи достъп до най-доброто, без да се налага да прави компромис с качеството на продукцията заради цената на нашите предложения.

Близката ни работа с производители и доставчици ни позволява да ви дадем точно това и то на изключително достъпна цена.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от