Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Ръчни пръскачки и пулверизатори

Филтри

1-21 от 21 продукти

Филтри

1-21 от 21 продукти

В онлайн магазина TeMax ще откриете огромно разнообразие от всякакви видове пръскачки и аксесоари. Ние ви предлагаме широка гама от съоръжения, които ще успеят да превърнат градината ви в истински Рай.

Осигуряваме ви привилегията да пазарувате бързо, лесно и удобно, без да губите и минута време в дълго обикаляне и търсене на пръскачки и аксесоари, които да поддържат моравата, цветята и растенията в свеж вид.

Пръскачки и аксесоари – защо да ги закупим от TeMax?

Съществуват редица причини, поради които да извършите покупка на пръскачки и аксесоари именно от нашия онлайн магазин. На първо място няма как да не споменем за разнообразието, което до известна степен е предпоставка за извършването на една изключително изгодна и добре направена инвестиция.

Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме тук и сега. Затова от вас се изисква единствено да посетите сайта ни и да проучите внимателно кой точно продукт отговаря на вашето търсене.

Успяхме да постигнем балансирано съотношение между качество и цена, от което днес всички вие да се възползвате. Направете правилния избор, за който ви гарантираме, че няма да съжалявате.

Пръскачките са изключително важна част от поддръжката на една градина. Без тяхното присъствие няма как да се наслаждавате на добри резултати, заради които всеки съсед да прокарва поглед през оградата. Погрижете се за вашите цветя и растения, без да ги лишавате от необходимите за тях хранителни вещества. Начинът е по-лесен, отколкото сте очаквали.

Единственото, което се изисква от вас е да посетите онлайн магазина и да прибавите в кошницата точно онзи артикул, който отговаря на вашите търсения, предпочитания и изисквания.

Ние от TeMax знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител. За нас е повече от важно да създаваме трайни и коректни взаимоотношения с клиентите. Вярваме, че нашата политика действа в правилната посока и днес сме се превърнали в едно многочленно семейство.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

За какво се използват ръчните пръскачки и пулверизатори?

Това са уреди, които намират приложение в нанасянето на течни или разтворими вещества в градината или дома. Също така много често се използват за професионални селскостопански или индустриални нужди.
В селското стопанство се използват за пръскане на растения с инсектициди, хербициди или торове. В домакинството най-често намират приложение в почистването на двора, дома, а понякога и за регулиране на налягането на въздушни гуми.
Ръчни пръскачки и пулверизатори са удобни и практични инструменти, но при работа с тях трябва да се внимава.

 

Какви са мерките за безопасност при използване на ръчни пръскачки и пулверизатори?

Използването на ръчни пръскачки и пулверизатори изисква спазване на някои основни мерки за безопасност.
* Носене на защитни средства
При работа с химикали или токсични вещества, носенето на защитни ръкавици, предпазни очила или щит е напълно задължително.
* Подходящо облекло
Препоръчително е да носите дрехи с дълги ръкави и дълги крачоли. За да запазите дрехите си най-добре сложете върху тях подходящо работно облекло.
* Условия на работа
Избягвайте използването на пръскачката или пулверизатора в затворени. Старайте се винаги а работите на открити за да намалите възможността за вдишване на токсични пари.
* Пазете се от директен контакт с течностите

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от