Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

От 03 до 04.12.22г. -17% на всички стоки. Отстъпката се начислява в количката.

Легла за домашни любимци

Филтри

1-32 от 41 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 41 продукти

Страница

Преди време мисълта, че именно леглото отличава човека от звяра, е била водеща, особено в света на психологията.

Днешно време обаче, знаем, че леглото е просто продължения на нашата лична крепост – дома. Когато споделяме този дом с наш домашен любимец е удачно и той да има своя лично пространство.

Затова екипът на TeMax.bg събра богата и разнообразна селекция от легла за домашни любимци, с която не само да зарадвате своята четириног приятел, но и да му дадете лично място, над което да царуват.

Какви легла за домашни любимци предлагаме

Тук можете да намерите легла за котки и кучета с различни размери и за различни сезони. Котките като по-малки и значително по-потайни, харесват скритите места, затова за тях предлагаме закрити легла тип хралупи, в които могат да се скрият далеч от погледите на света.

Кучетата, от друга страна, обичат откритото, особено, когато могат да ви видят, затова техните легла са с отворен план под формата на кошница.

Тук предлагаме отделни кошници основни, които можете да комбинирате с вече налични матраци, или комбинирани основи с матраци за през зимата.

Самите сезони също променят нуждите на вашите домашни любимци – дългокосместите породи могат да страдат през лятото, освен ако не са на климатик. За да им помогнем сме направи селекция от леки летни легла с охлаждащ ефект.

Защо всеки домашен любимец се нуждае от собствено легло

Личната собственост не е само човешки конструкт, много животни се борят активно за своя собствена територия. Макар и опитомени, котките и кучетата все още имат тази териториална част от характера си, която трябва да уважаваме.

Личното легло на котка или куче е идеалния повод да ги изгодните от вашата постеля, като го обособите като своя собственост – все пак вие сте алфата, а те са част от глутницата.

Поставете леглото на място, на което те обичат да прекарват време и ги оставете да се запознаят с него сами и да го използват както те сами решат.

Споделянето на легло с домашен любимец, макар и очарователно и топлещо през зимата, води до объркване на правилата и ролите. Затова оставете своя домашен любимец на собствено място и покажете кой наистина управлява глутницата.

Правилен избор за всяка ваша нужда – TeMax.bg

Всеки собственик на куче или котка няма как да не си признае любовта, която има към своя личен другар – това е невъзможно. Затова изберете нашата селекция от легла за домашни любимци, и подарете на своя личен другар най-доброто, което е налично на пазара.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от