Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Легла за домашни любимци

Филтри

1-31 от 31 продукти

Филтри

1-31 от 31 продукти

Преди време мисълта, че именно леглото отличава човека от звяра, е била водеща, особено в света на психологията.

Днешно време обаче, знаем, че леглото е просто продължения на нашата лична крепост – дома. Когато споделяме този дом с наш домашен любимец е удачно и той да има своя лично пространство.

Затова екипът на TeMax.bg събра богата и разнообразна селекция от легла за домашни любимци, с която не само да зарадвате своята четириног приятел, но и да му дадете лично място, над което да царуват.

Какви легла за домашни любимци предлагаме

Тук можете да намерите легла за котки и кучета с различни размери и за различни сезони. Котките като по-малки и значително по-потайни, харесват скритите места, затова за тях предлагаме закрити легла тип хралупи, в които могат да се скрият далеч от погледите на света.

Кучетата, от друга страна, обичат откритото, особено, когато могат да ви видят, затова техните легла са с отворен план под формата на кошница.

Тук предлагаме отделни кошници основни, които можете да комбинирате с вече налични матраци, или комбинирани основи с матраци за през зимата.

Самите сезони също променят нуждите на вашите домашни любимци – дългокосместите породи могат да страдат през лятото, освен ако не са на климатик. За да им помогнем сме направи селекция от леки летни легла с охлаждащ ефект.

Защо всеки домашен любимец се нуждае от собствено легло

Личната собственост не е само човешки конструкт, много животни се борят активно за своя собствена територия. Макар и опитомени, котките и кучетата все още имат тази териториална част от характера си, която трябва да уважаваме.

Личното легло на котка или куче е идеалния повод да ги изгодните от вашата постеля, като го обособите като своя собственост – все пак вие сте алфата, а те са част от глутницата.

Поставете леглото на място, на което те обичат да прекарват време и ги оставете да се запознаят с него сами и да го използват както те сами решат.

Споделянето на легло с домашен любимец, макар и очарователно и топлещо през зимата, води до объркване на правилата и ролите. Затова оставете своя домашен любимец на собствено място и покажете кой наистина управлява глутницата.

Правилен избор за всяка ваша нужда – TeMax.bg

Всеки собственик на куче или котка няма как да не си признае любовта, която има към своя личен другар – това е невъзможно. Затова изберете нашата селекция от легла за домашни любимци, и подарете на своя личен другар най-доброто, което е налично на пазара.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от