Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Постелки за баня

Филтри

1-32 от 45 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 45 продукти

Страница

Постелките за баня не са като обикновените продукти, понеже основната им функция е да ви гарантират сигурност. Без значение дали излизате от ваната, душ кабината или банята, вие и нашите любими имате нужда от защита от подхлъзване.

Точно заради това от TeMax.bg създадохме специална категория от постелки за баня, които да ни предоставят именно тази безопасност.

Какво прави постелките за баня задължителни за всеки дом

Едно от най-опасните места в един дом е мокрият под на една баня. Жертви на подхлъзване в банята стават над 15 000 души всяка година в цялата страна.

Това, което го прави толкова опасен е значително намаленото сцепление между гладките плочки и стъпалата на крака.

Още по-опасни са преходните точки в банята – при излизане от ваната, душа и дори при излизане от самото помещение. Именно на такива точки е добре да се поставят специални постелки с основа против подхлъзване.

Благодарение на тях, вие не само предотвратявате наранявания и потенциални фрактури, но и добавяте цветен комфорт в помещението си. Различните модели, дизайни, цветове и материали на наличните тук постелки за баня, правят избора на правилния артикул доста приятна и бърза задача.

Комфорт и практичност с правилните постелки за баня

След безопасността, следващото нещо, на което е добре да обърнете внимание, е комфорта при употреба на стелката. Реално има два вида стелки – за мокро ползване и за отвъд банята – като вторите са с пухена, абсорбираща повърхност, която дава повече мекота при стъпване.

Първите стелки са тези от синтетичен полиетиелен. Те са създадени с малки цепнатини и леко гофрирана повърхност, която увеличава сцеплението дори все още да сте мокри.

Тяхната основа е направена от гумиран материал, който е идеален за мокрите условия във вашата баня. Прорезите на всеки 2 см позволяват на водата стичаща се от вас да премине нататък, като оставя самата постелка доста по-удобно и безопасно място за стъпване.

С тях вие добавяте към топлотата на помещението като отделяте крака си от студения фаянс. При комбинация с цветни и колоритни дизайни, вие сте способни наистина да трансформирате своята баня в едно съвсем различно и кокетно място.

Защо няма второ място като TeMax.bg

Онова, което ни прави уникални е лоялността, която имаме към всеки клиент. За разлика от нашите конкуренти, ние първо наблягаме на качество на добра цена и след това на печалба.

Целта – да може всеки да получи това, за което е дошъл без да се съмнява в качеството на своя избор от нашите аксесоари за баня и без да съжалява за покупката си. Именно такива ценности ни изстреляха на предни позиции в последните 5 години.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от