Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Осветление за дома

Филтри

1-32 от 893 продукти

Филтри

1-32 от 893 продукти

Искате ли да превърнете къщата в дом? Ние от TeMax ви предлагаме перфектните решения, които ще отговорят подобаващо на вашите търсения.

В магазина ще откриете изключително богата селекция от осветителни тела, които са подходящи както за дома, така и за всяко друго помещение. Всички наши продукти са с качество, което многократно се е доказало и са на едни от най-известните европейски производители в цял свят.

Независимо коя част от дома си сте решили да обзавеждате, то ние сме в готовност да ви предложим изтънчени интериорни решения, които ще ви оставят без дъх още щом се докоснете до тях. Независимо дали търсите полилеи с вентилатор, лампи за таван, пендели, лампи за стена, лампиони, настолни лампи или луни за вграждане, то ще ги намерите при нас.

Какъв тип интериорно осветление ви предлагаме в TeMax?

  • Луксозно осветление, подходящо за холните помещения в дома ви;
  • Луксозно осветление за кухня, което е в състояние да превърне помещението в запомнящо се;
  • Модерно и неповторимо осветление за спалня, което със сигурност ще се впише перфектно към интериора ви.

Как да изберем подходящото осветление за интериора?

Понякога този избор се оказва сложна и почти непосилна задача. Изисква се да отделите не малко време, внимание и да проявите прецизност, благодарение на които ще внесете комфорт и удобство в домовете си.

Бъдете сигурни, че ефектът от осветлението в никакъв случай не може да се замени с никоя друга част от самото обзавеждане. Ако сте попаднали на грешното решение, то навярно помещението няма да придобие визията, която на вас самите ви се иска.

Домът винаги трябва да създава усещане, че точно там се чувствате изключително добре. А за никого не е тайна, че комфортът и уютът са от първостепенна важност.

Изборът на осветление от нашия онлайн магазин е изключително труден, тъй като ние сме се постарали до вас да достига богато и почти неизчерпаемо разнообразие.

Ако искате да разберете защо правилният избор е важен за човек, то ние ви предлагаме да пазарувате от нашия онлайн магазин TeMax.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви са различните видове интериорно осветление?

Осветлението е много голяма част от интериорният дизайн на едно помещение. В зависимост от това какъв ефект искате да създадете може да изберете различни видове интериорно осветление. А ето и кои са най-често използваните видове осветително тела:
* Висящи лампи:
Идеални за осветление на големи по площ помещения, като дневни стаи, трапезарии, холове и кухни.
* Таванни светлини
Монтира се директно на тавана и осигурява равномерно разпределение на осветлението.
* Настолни лампи
Те се поставят на нощни шкафчета, бюра и маси, за да осигурят допълнително осветление, което е фокусирано само в тази област.

 

Как да избера правилната мощност на осветление?

От мощността на осветлението зависи създаването на подходяща обстановка и комфорт. Според степента на мощност се определя и силата на осветяването. За да създадете желания ефект и да изберете правилна мощност трябва да се съобразите със следните фактори:
* Определете какви са функциите на помещението;
* Декоративно осветление или функционално;
* Измерете размера на осветлението;
* Определете колко източника на осветление ще са нужни;
* Използвайте комбинация от осветителни източници с различна мощност;
Разгледайте видовете интериорно осветление, които сме подбрали в онлайн магазина на Temax.bg, за да определите кои от тях са подходящи за вашите нужди и ще ви помогнат да създадете търсеният ефект.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от