Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Таванни вентилатори с лампа

Филтри

1-1 от 1 продукти

Филтри

1-1 от 1 продукти

Лятото е един от най-тестващите периоди за един човек. Има малко неща, които изморяват тялото повече от непрестанната лятна жега, а това да използвате климатик 24/7 не винаги е правилният избор.

Затова от TeMax.bg предлагаме комбинирани продукти като нашите полилей с вентилатор, които успешно интегрират охладителното задвижване на въздух и топла светлина в едно.

Защо да изберете полилей с вентилатор

Полилеите с вентилатор са класически избор, който може да се датира от първото десетилетие на 20-ти век. Първоначално използван в канцеларии и домовете на заможните, днес полилеите с вентилатор са се превърнали в един достъпен и стилен начин за постигане на приятна атмосфера.

Тяхното управление е изключително елементарно, а работата, която вършат е безценна, особено пред онези безмилостни юлски и августовски жеги. Огромните им предимства са:

  • Дизайн 2в1;
  • Здравословно охлаждане;
  • За домове с ограничено пространство;
  • Център на внимание във всяка стая;
  • Ефикасно осветяване;
  • Ефикасно охлаждане.

За разлика от климатиците, таванските вентилатори не изстудяват въздуха, а го задвижват, за да предоставят нужната разтуха от застоялия и горещ въздух. При климатиците основното съображение, е че е доста лесно един човек да се простуди, докато при вентилаторите е много по-малко вероятно, именно понеже реално не намаляват температурата в помещението.

Какви полилеи с вентилатор предлага нашият магазин

Тук предлагаме два основни вида полилеи тип вентилатор и те са такива с фиксирани перки и такива с подвижни перки. Фиксираните перки са със заводска настройка, която предоставя най-оптималното задвижване на въздуха.

Артикулите с подвижни перки позволят на потребителя да определи нивото на изстудяване, като с промяната на ъгъла на перките може да увеличи или намали ъгъла, силата и посоката на въздушната струя.

След това може да се наблюдават и други разлики като такива в материалите, дизайна и броят на самите крушки и възможните лампиони. По-достъпните модели идват с резе за контрол на скоростта, както и старт/стоп резе за бързо прекратяване или пускане на вентилатора.

По-луксозните полилеи с вентилатор изискват стенен контролер, с който да контролирате скоростта на въртене на вентилатора. Те са по-интуитивни за контролиране понеже светлината и вентилаторът се пускат и спират отделно.

Защо да се спрете на предложенията от TeMax.bg

Нашите предложения се различават от тези на останалите със своята непогрешима стилност и вградена практичност. Особено важно е за екипа на TeMax, всеки артикул да бъде възможно най-качествен и добре изработен, за да може всяка покупка да завършва с удовлетворението на купувача – проверете сами за себе си и се уверете в това, което хиляди преди вас вече знаят.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от