Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Джакузи

Филтри

1-11 от 11 продукти

Филтри

1-11 от 11 продукти

Мечтаете ли всеки ден да се наслаждавате на релаксиращата сила на водата? Това е абсолютно възможно с джакузитата, които предлагаме в едноименната категория. Този малък сглобяем басейн, който е популярен с изключително многото си функции се предлага на по-достъпна цена от всякога.

Сигурни сме, че отдавна си мечтаете за джакузи, което да поставите в задния двор. Това е един страхотен начин да разпуснете след дълъг работен ден или да се забавлявате през лятото със семейството.

Вече може да си позволите луксът да имате джакузи. В онлайн магазина на Temax.bg ви предлагаме богат избор от модели на много достъпни цени.

Какви надуваеми джакузита ще намерите при нас?

В категорията джакузита сме събрали няколко модела с различни размери, капацитет, форма и функции. При нас ще намерите спа вани за по-големи групи хора (до 8 души) и по-малки по размери джакузита за индивидуално ползване (до 2 душ).

Джакузитата, които предлагаме са с различен обем. От обема зависи колко души могат да използват джакузито. В нашия онлайн магазин ще намерите следните по обем джакузита:

  • Надуваемо джакузи с обем 930 литра с капацитет за 6 души;
  • Надуваемо джакузи с обем 1120 литра с капацитет за 8 души;
  • Надуваемо джакузи с обем 850 литра с капацитет за 6 души;

Разгледайте богатият асортимент от модели и изберете вашата нова спа вана според капацитета и обема, които най-добре ще задоволят вашите нужди.

Какви са функционалностите и екстрите на джакузитата

Джакузитата са луксозни спа вани, които са изработени от различни материали. Повечето модели са направени от акрил, стъкло пресен пластмаса, керамика или други съчетани материали.

Тези материали позволяват джакузито да бъде инсталирано както отвътре, така и навън. Причината е, че материалите на изработка са издръжливи на метеорологични условия и не подлежат на механично износване.

Едно от главните предимства на спа баните е , че могат да бъдат използвани през цялата година благодарение на поддържащите ги системи за отопление и филтриране.

Джакузитата имат много функционалности, благодарение на които предлагат на ползвателите приятни масажи от струята на водата. Това се дължи на масажните дюзи, които са разположени по цялата дължина на ваната и предлагат множество режими на масаж, като може да се избере от интензивни до по-спокойни и релаксиращи.

Допълнително, някои модели на джакузита могат да бъдат оборудвани със светлини, музикални системи, и други функционалности, които да допълнят изживяването.

Доверете се на нашият дългогодишен опит. Ние винаги се стараем да предложим най-качествените и надеждни продукти, които ще улеснят ежедневието ви и ще го направят по-приятно.

Сбъднете мечтата си и поръчайте джакузи от нашия онлайн магазин, където ще може да релаксирате и да се забавлявате със семейството.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от