Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Градински маси

Филтри

1-32 от 39 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 39 продукти

Страница

Освен столове и пейки, в една градина е повече от желателно да има и маса или някакъв вид плот, върху който може да се слагат важни за вас неща.

Разбира се, различните градински мебели могат да извършват различни дейности, но в този текст ще обсъдим ползите и потребностите на различните градински маси, които можете да намерите тук.

От какви материали е направена вашата маса за градина

В днешно време има доста видове градински маси, като те са произведени и съдържат всевъзможни материали. Някои от тях се семпли на вид и изработка, а други са пълни с изненади и стилни елементи, които не добавят към функционалността, но определено добавят към атмосферата на вашия заден двор.

Най-важното за една градинска маса е да бъде направена от материал, който може да издържи не само на дъжд, но и на силно нагряване от слънцето. За това много от сегашната ни селекция съчетава не само естествени, но и изкуствени материали, които са специално третирани против UV лъчи и температурни разширения.

Най-издръжливите маси за градина са направени от ковано желязо и това е така, понеже кованото желязо е невероятно издръжлив материал, с минимална корозия и деградация с годините. Друг доста добър вариант, който е изключително достъпен като цена, са пластмасовите маси или тези направени от еко-материали.

Друга препоръка, която можем да направим, е да се замислите за маси със стъклен плот, тъй като те добавят към пространствеността на обстановката.

Стъклото е и изключително лесно за почистване, ако случайно останат следи от кафени чаши или друг вид мръсотия – само трябва да се внимава с тяхната чупливост.

На какви функционалности да заложите при вашите градински маси

Функционалностите, които една маса може да изпълнява са няколко основни вида, като най-често ползваните са масите, които могат да се сгъват или разтягат. Тези сгъваеми маси са доста полезни, тъй като са единствените, които могат да се ползват в други обстановки, най-вече заради тяхната подвижност и лесен транспорт.

Друго важно нещо, което всички градински маси трябва да притежават, са подсилени крака и широки стъпки, за да не потъват те в тревата, ако така сте избрали да ги ползвате.

До голяма степен, много от нашите избори имат точно това, но ако маса ще се ползва на твърда повърхност, не е напълно задължително.

Защо да пазарувате за градината от TeMax.bg

Това, което прави TeMax.bg толкова добра и желана дестинация за пазаруване за двора, е качеството на добра цена, която всеки българин търси.

За да го постигнем се наложи да установим мрежа от доверени доставчици, които не надуват цените, а търгуват честно – така можем да ви предложим не само качество, но и доста достъпни цени.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от