Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Балатум

Филтри

1-32 от 62 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 62 продукти

Страница

Какви са предимствата на балатума като подова настилка?

Въпреки, че в днешно време на пазара се предлагат най-различни видове подови настилки, добре познатия балатум си остава предпочитано решение за много от потребителите. Освен, че притежава редица предимства, в дадени ситуации той откровено е най-доброто решение. „
Този вид подово покритие обикновено има изключително достъпна цена, но това по никакъв начин не означава ниско качество. В TeMax.bg ще откриете варианти, които се отличават с изключителна износоустойчивост и издръжливост на механични въздействия.
Балатумите се предлагат и в голямо разнообразие от цветове и мотиви, които ви позволява да подберете онзи вариант, който максимално добре се вписва в интериора на вашия дом.
В кухни и трапезарии това е често избирано покритие, тъй като поддръжката му е значително по-лесна в сравнение с други видове подови настилки.

 

Как се поддържа правилно балатум?

Поддръжката на балатум не изисква големи усилия, особено когато го правите достатъчно редовно. Почистването е в основата на това покритието да изглежда добре, а за целта не се нуждаете от специализирани и скъпи препарати.
В случай, че на пода се разлее някаква течност, почиствайте я веднага, за да не се налага впоследствие да прилагате натиск или да използвате препарати, които могат да навредят на повърхността на покритието.
За да се радвате по-дълго време на гладката му повърхност можете да залепите подложки на краката на мебелите, както и да избягвате да ги местите чрез бутане, тъй като могат да оставят следи.
При почистване използвайте влажна кърпа, но избягвайте да мокрите покритието прекалено много. Можете да използвате и препарати, които ще освежат вида на балатума.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от