Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Спирателни кранове и канелки

Филтри

1-32 от 143 продукти

Филтри

1-32 от 143 продукти

Използването на спирателни кранове и канелки за чешми е масово срещано у нас. Удобството на тяхната употреба е повече от осезаемо и все повече потребители предпочитат да осигурят лесна възможност за контрол на ВиК инсталацията у дома, в офиса или друг тип помещение, което е обезпечено с водопроводна система.

Т.нар. канелки, чието оригинално име е кеклови кранове са идеален вариант за градински или външни чешми, които изискват удобство при употреба. Удобството е провокирано и от фактът, че при външните градински чешми е често срещана употребата на маркуч за поливане, миене или друга дейност със сходен характер.

Канелките, които ще откриете в каталога на Temax са подбрани, за да гарантират редица компоненти при експлоатация и покупка, включително:

  • Дълъг експлоатационен живот на крановете;
  • Ниска цена спрямо пазара у нас;
  • Доказан произход;
  • Универсалност и специфичност според потребителските нужди.

При нас ще откриете различни видове кеклови кранове, за да можете да закупите точно този компонент, който е подходящ за ситуацията, в която се намирате.

Предлагаме сферични канели и кранове, полипропиленови, затварящи механизми, възвратни предпазни клапани, канелки с щуцер за маркуч и т.н.

Защо да закупим канелки и кранове от Темаx

Temax е български хипермаркет, които се разраства с изключително висока скорост, обхващайки все по-голяма част от местния пазар. Причината за това е изключителното внимание върху детайла, стремежът ни за максимално удовлетворение на клиента и отговорността ни при избор на продукти.

Ние не просто ви помагаме да закупите най-подходящите кранове и канелки, а ви информираме, за да сте сигурни, че сте избрали най-доброто за вас според конкретните си нужди.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какво е разликата между спирателни кранове и канелки?

Спирателните кранове и канелките са приспособления, които се използват за контрол на потока на течност или газ. Основната разлика между тях е начинът, по който регулират потока.
Спиралните кранове се управляват от ръкохватка, която трябва да се завърти на ляво или на дясно, за да се отвори или затвори потока на течност. Тази ръкохватка може да бъде хоризонтална или вертикална.
Канелките от своя страна има дръжка, която се издърпва нагоре или надолу като по този начин се регулира потока на течност или газ.

 

Как да избера правилния спирателен кран или канелка?

Когато избирате спирателен кран или канелка от онлайн магазина на Temax.bg ви съветваме да вземете в предвид следните фактори:
* Материала, от който е изработен крана или канелката. По-добре това да са материали, които имат висока устойчивост на корозия.
* Размерът и типа трябва да се съобразени с този на тръбопровода или системата, за която ще се използват.
* Функционалността включва способността за контрол на потока и възможността за регулиране на температурата и налягането.
* Възможност за регулиране на температурата и налягането.
* Удобство и издръжливост, а именно изборът на канелки и кранове, които са лесни за използване и с добра издръжливост.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от