Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Принадлежности за вентилация

Филтри

1-32 от 45 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 45 продукти

Страница

Изграждането на добре функционираща и ефикасна вентилация с дълъг период на експлоатация изисква добро разбиране на фундаменталните принципи на конвекция и движението на въздушните маси.

Освен това изисква и не малък набор от най-различни аксесоари за вентилация, които можете да намерите днес на TeMax.bg на страхотна цена и с гаранция за произход.

Изберете от над сто различни артикула и създайте идеалната вентилационна система за кухнята или банята.

Кои аксесоари за вентилация ще откриете тук

Вентилационните системи варират в своята сложност спрямо тяхната дължина и предназначеното им ползване.

Изложените тук продукти са предназначени за вентилацията на чист въздух, влага и миризми от кухнята и банята, но не и за вентилацията на химически изпарения.

Компонентите са направени от издръжливо ПВЦ, което не гние, не таи влага и, най-вече, не има известни противогъбични свойства.

Поради високата плътност и ниското съдържание на фиброзни структури в ПВЦ-то, тези продукти също така не таят влага в порите си, което намалява мухъла в системата.

При нас ще откриете:

  • Дифузери за вентилация;
  • Ъглови приставки за вентилация;
  • Хоризонтални колена за вентилация тип 90 градуса;
  • Вертикални колена с плосък профил;
  • Конектори за кръгли и плоски вентилации;
  • Конектори за стени за дифузери.

За пълен списък с предложените аксесоари за вентилация, можете да се консултирате с изложените продукти на страницата. Ако търсите нещо, което не е налично на сайта, можете да се свържете с нас, за да ви го снабдим на по-добра цена.

Защо имате нужда от качествените компоненти при вентилационните системи

Качеството и трайността на една вентилационна система зависи пряко от качеството и изработката на системата и компонентите, от които е съставена.

Тъй като вентилациите се влагат в стена, и след монтаж са трудни за достигане, не е желателно да се появяват слабости или щети, там където ще ви бъде трудно да ги достигнете и поправите.

Затова е от огромно значение всеки компонент, от най-малкия до най-големия, да бъде фабрично здрав и без слабости.

От ТеМакс можем да ви гарантираме, че ще получите първокачествени компоненти за своята вентилация, изработени то доверени производители, доставени директно от фабриката до нас.

Ние следим процесът и гарантираме за всеки аксесоар, компонент и чарк, за да можете със спокойствие да изградите своя дом до вашия висок стандарт за надеждност.

Кои са предимствата при пазаруване от TeMax.bg

Главното предимство на пазаруването от нас, е качеството. Това е обезателно най-трудният за достигане идеал на всеки магазин – да предлага качество на ниска цена.

При нас всеки един от вас можете да намери отражение на своите потребности – и то на изключително достъпна цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от