Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

От 03 до 04.12.22г. -17% на всички стоки. Отстъпката се начислява в количката.

Плочки за баня и лайсни

Филтри

1-32 от 716 продукти

Филтри

1-32 от 716 продукти

В онлайн магазина TeMax ще откриете всякакви видове плочки за баня и профили, благодарение на които имате възможността да превърнете всяко едно помещение в запомнящо се и спиращо дъха.

Искате ли да живеете в уют, хармония, комфорт и удобство? Направете го сега. Доверете се на нас и ние ще ви помогнем да изградите шедьоври, за които дори не сте и мечтали.

Плочки за баня – истински колорит, от който да се възползвате

Бъдете разумни и прагматични, възползвайте се от преливащото разнообразие, което ще откриете в категорията „Плочки за баня и лайсни” в онлайн магазина TeMax.

Предлагаме ви висококачествени материали, които са продукт на едни от най-известните марки в цял свят. Ако търсите гранитогрес, теракот, облицовка за стени, фаянс, гранит, композитен декинг или лайсни за тях, то нашият магазин е точното място.

Всички артикули са прецизно и внимателно селектирани, така че да задоволяват вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти.

Плочките обхващат цяла палитра от цветове и съчетание между отделните нюанси. Ако сте привърженици на флорални или фигурални мотиви, то тук ще откриете истински произведения на изкуството.

Доверете се на нас, защото ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител. Достигнахме перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което бихте могли да се възползвате напълно неограничено.

Защо да изберете TeMax за покупка на плочки и лайсни за плочки?

Съществуват десетки причини, поради които да изберете нашия онлайн магазин, а не който и да е било друг търговски обект. На първо място е колоритът, който достига до вас. Това, до известна степен, е предпоставка за извършването на един напълно информиран избор.

Освен това можете да се възползвате от допълнителната и безплатна услуга „безплатна консултация”. Наясно сме с това, че на една огромна част от потребителите за пръв път им се пада честта да подбират подходящи плочки и лайсни. Ние сме в готовност да им съдействаме, като ги информираме за спецификите на отделните материали и по този начин вярваме, че ще им помогнем за разрешаването на най-сложните за тях казуси.

Доверете се на нас, защото ние сме лидери в тази сфера.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от