Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Плочки за баня и лайсни

Филтри

1-32 от 766 продукти

Филтри

1-32 от 766 продукти

В онлайн магазина TeMax ще откриете всякакви видове плочки за баня и профили, благодарение на които имате възможността да превърнете всяко едно помещение в запомнящо се и спиращо дъха.

Искате ли да живеете в уют, хармония, комфорт и удобство? Направете го сега. Доверете се на нас и ние ще ви помогнем да изградите шедьоври, за които дори не сте и мечтали.

Плочки за баня – истински колорит, от който да се възползвате

Бъдете разумни и прагматични, възползвайте се от преливащото разнообразие, което ще откриете в категорията „Плочки за баня и лайсни” в онлайн магазина TeMax.

Предлагаме ви висококачествени материали, които са продукт на едни от най-известните марки в цял свят. Ако търсите гранитогрес, теракот, облицовка за стени, фаянс, гранит, композитен декинг или лайсни за тях, то нашият магазин е точното място.

Всички артикули са прецизно и внимателно селектирани, така че да задоволяват вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти.

Плочките обхващат цяла палитра от цветове и съчетание между отделните нюанси. Ако сте привърженици на флорални или фигурални мотиви, то тук ще откриете истински произведения на изкуството.

Доверете се на нас, защото ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител. Достигнахме перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което бихте могли да се възползвате напълно неограничено.

Защо да изберете TeMax за покупка на плочки и лайсни за плочки?

Съществуват десетки причини, поради които да изберете нашия онлайн магазин, а не който и да е било друг търговски обект. На първо място е колоритът, който достига до вас. Това, до известна степен, е предпоставка за извършването на един напълно информиран избор.

Освен това можете да се възползвате от допълнителната и безплатна услуга „безплатна консултация”. Наясно сме с това, че на една огромна част от потребителите за пръв път им се пада честта да подбират подходящи плочки и лайсни. Ние сме в готовност да им съдействаме, като ги информираме за спецификите на отделните материали и по този начин вярваме, че ще им помогнем за разрешаването на най-сложните за тях казуси.

Доверете се на нас, защото ние сме лидери в тази сфера.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Кои са най-добрите плочки за баня?

Разнообразието от материали, използвани в изработката на плочки за баня, ви позволява да изберете онзи вид, който най-добре може да отговори на вашите нужди и предпочитания. Различните видове могат да бъдат повече или по-малко подходящи в зависимост от конкретната им употреба.
При избор на плочки има редица фактори, с които е добре да се съобразите, за да изберете най-добрия вид за вашите нужди. На първо място това е вида, размерите и осветеността на самото помещение, в което ще бъдат полагани.
В случай, че ще поставяте плочките в банята е препоръчително за пода да изберете такива с матова повърхност, които се отличават с по-голяма грапавина. Ако избирате плочки от теракот за стени или под, в TeMax.bg ще откриете модели в разнообразни цветове, мотиви и текстури.

 

Фаянс или теракот да изберем?

Двата материала са изключително разпространени в изработката на облицовки за стени и под. Въпреки, че на пръв поглед си приличат, между тях има съществени разлики, поради което в дадени ситуации единият материал би бил много по-подходящ от другия.
Плочките от фаянс могат да бъдат изключително елегантни и здрави, но все пак са най-подходящи за стенни облицовки. Въпреки, че могат да бъдат използвани и за покритие на под, за него са по-подходящи плочки от теракот.
При изработката на двата материала се използват едни и същи материали – естествена глина, пясък и минерали. Разликата е, че се изпичат при различна температура.
Теракотът се пече при много по-висока температура от фаянса, което го прави и по-издръжлив като материал, поради което по-често се полага върху подове.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от