Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Други градински инструменти

Филтри

1-27 от 27 продукти

Филтри

1-27 от 27 продукти

Арсеналът на един градинар не е завършен, ако той не притежава поне няколко от инструментите и аксесоарите, които се намират в тази категория.

Целта на този текст е даде на потребителите на TeMax.bg бърз инструктаж за това как и за какво могат да се използва всички тези други градински инструменти, които сме събрали в тази категория.

Какви други градински инструменти можете да намерите тук

Това, което можете да намерите тук като част от нашата селекция, са инструменти, които ще служат като облекчаване на често срещани дейности в градинарството и земеделието.

Основните категории са за изкопни и земеобработващи инструменти, като тук влизат инструментите за сеитба и подготовка на почвата за сеитба.

Разбира се, разполагаме и с инструменти и консумативи за инструменти за подготовка на овощни дървета, за пресаждане и клониране на различни видове.

В това число влизат инструментите за превръзка на дървета, такериране, скоби за такери, способи за връзване, прихващане и пренареждане на клони.

Имаме и инструменти, които са пригодени за ползване през зимата, като различни инструменти за ринене на сняг на ръка. Разполагаме с лопати, но и със снегорини с дръжки и колелца за улеснено премахване на големи количества сняг, без да се налага вдигане на тежко.

С какво ви облекчават тези инструменти

Това, с което един инструмент облекчава вашата дейност е функцията, за която е бил предназначен, тоест един снегорин ще направи чистенето на двора и пътеките значително по-лесно, отколкото да ползвате лопата и да натоварвате кръста си.

Друг начин, по който нашата селекция може да ви помогне, е че благодарение на нея ще разполагате с резервни части.

В категорията за други градински инструменти ще откриете много консумативи и всевъзможни различни приставки или допълнителни аксесоари за неща, които вече притежавате. Идеята зад тяхното съществуване е да подпомагат вашата дейност като ви предоставят специфична функция или улеснят вече съществуваща такава.

Друг момент на облекчение е това, че имате възможност за значително повече прецизност, което има значение в земеделието и градинарството, особено когато става дума за големи количества работа.

Различните инструменти за сеитба, например, са пригодени да направят вашия разход на ценни семена значително по-малък от това, което би бил ако се използваше машина или се правеше на ръка.

Защо да закупите тези инструменти от TeMax.bg

Това, което ще направи вашето пазаруване значително по-лесно, е да знаете, че екипът на TeMax.bg старателно подбира всеки артикул, за да гарантира неговото качество.

Всички наши предложения идват от доверени наши партньори, като често дори работим с производителите, за да гарантираме качеството, както и да си позволим тази толкова достъпна цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от