Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Препарати за басейни

Филтри

1-13 от 13 продукти

Филтри

1-13 от 13 продукти

За никого не е тайна, че не малка част от болестите са резултат от диспенсърите за минерална вода, които можем да открием в почти всяко едно болнично заведение, салон за красота, адвокатска кантора, учебен център и на още много други места.

Хората предпочитат в дома си също да имат такова средство за вода, тъй като доставя не малка доза комфорт и удобство. Каква обаче е истината, за която малко от нас подозират?

Защо е нужно да закупуваме препарати за басейни?

Необходимостта от препарати, подходящи за басейни се оказва належаща, поради това, че никой не желае да се натъква на редица болести. Все пак здравословният начин на живот е предпоставка за това как се чувствате в даден момент. Не е случаен фактът, че ние от TeMax сме подготвили за вас цял продуктов каталог, включващ артикули на световни марки.

Онези от вас, които обичат да прекарват свободното си време в басейна, навярно си задават въпроса, свързан с неговото почистване. Ако ли пък сте собственик на басейн в двора си, то не пропускайте да се погрижите подобаващо за него. Предлагаме ви ФЛУКОЛАНТ.

Третирането на водата в плувният басейн с флокулант улеснява почистването.Чрез този препарат за третиране, ще имате кристално чиста вода във вашия сглобяем басейн и ще елиминирате и най-малките частици.Функцията на флокуланта е да слепва малките неорганични частици, каращи водата да изглежда мътна, образувайки по големи фракции, който се утаяват на дъното на басейна и по този начин си осигурявате перфектната среда, в която да плувате. Страхотно е, нали?

Разбира се подготвили сме и много други средства, служещи за почистването на вода и диспенсъри. В случай, че имате някакви запитвания, то не се колебайте да се свържете с обслужващия ни персонал, който с радост ще съдейства, така че изборът ви да бъде правилен.

В TeMax винаги съществуват решения, отговарящи на потребителското търсене. Стараем се да предлагаме на клиентите не просто качество, но и достъпни цени. Все пак стойността на продукта винаги е била в основата на това дали интересът, спрямо него е голям или малък. Избирайки нас, то вие несъмнено залагате на доброто здраве, самочувствие и настроение.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Колко често трябва да използваме препарати за басейн?

Колко често трябва да използвате почистващи препарати за басейн зависи от няколко фактора. Към тях се включват температурата на водата, броя на хората, които използват басейна и интензивността.
Важно е да поддържате стабилни нива на химикалите във водата в басейна, за да осигурите правилна дезинфекция и чистота на водата. Повечето препарати, които имат хлор в състава си е препоръчително да се използват през 1-2 дни. Този период може да варира според честотата на използване на басейна, затова ви препоръчваме редовно да проверявате замърсяването чрез подходящи за това тестове.

 

Какво да правя, ако употребяваните препарати не дават желания резултат?

Ако употребяваните препарати не дават желания резултат и басейнът продължава да има проблеми с чистотата може да предприемете няколко крачки за по-добри резултати:
* Проверете нивата на хлор, pH, алгицид и другите химикали в басейна;
* Редовно измервайте pH и при нужда използвайте препарати за изравняването на стойностите;
* Направете проверка на филтрите и ги почистете или сменете при нужда;
* Изпробвайте други препарати и сравнете ефекта;
Ако всичко посочено не дава ефект и вие все още не сте задоволени с чистотата на водата във басейна е най-добре да се обърнете към професионалист, който да осъществи експертна проверка.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от